Artista Simona Ruscu devine Rusu pentru fanii ei

Cântăreaţa de muzică populară şi petrecere, din Timişoara, Simona Ruscu şi-a schimbat numele de dragul fanilor. Aşadar, artista a ales să fie simplu: Simona Rusu.
“De câte ori mă prezentăm cu numele Simona Ruscu, lumea mă memora Rusu, aşa că nu am mai stat pe gânduri şi am ales să fiu pe înţelesul publicului meu”
, spune Simona Rusu.
Simona a realizat în primăvara anului 2023 la Bucureşti primul sezon de podcast intitulat Vocea Generaţiei, un proiect inedit pentru zilele noastre, ce are c
a scop promovarea oamenilor de tradiţie, dar şi reîntoarcerea românilor la origini ori de câte ori aceştia simt nevoia, iar producătoarea a fost chiar Andreea Marin. Prin conceptul Vocea Generaţiei, Simona visează să îi poată susţine şi pe alţi artişti aflaţi la început de drum.
Simona Rusu lansează în prezent melodie după melodie pe canalul ei de youtube, şi se bucură să fie invitată la evenimente publice sau private din România sau diaspora alături de formaţia sa, unde face show.
În această toamnă
, cântăreaţa mai bifează o dorinţă din copilărie: aceea de a prezenta artişti. Alături de Dan Negru, Simona Rusu va fi prezentatoare la Timişoara Music Awards, ceremonie ce va avea loc pe 23 septembrie 2023 la Timişoara în parcarea VIP - Iulius Townîncepând cu orele prânzului până după miezul nopţii.
“A fost o onoare pentru mine această propunere, fapt ce dovedeşte că nimic nu e întâmplător, iar dacă ai răbdare, toate vin la momentul potrivit!”