Nicoleta Dospinescu (Nicole) de la muzică la zbor...

Nicoleta Dospinescu (Nicole) este cunoscută publicului larg drept fosta componentă a trupei Fo'bidden, trupa formată împreună cu sora sa, Madalina.

După ce a renunţat la cariera muzicală, în luna noiembrie 2016, a publicat primul său roman, "Ultima lună a lui noiembrie", o carte care a reuşit să stârnească admiraţia cititorilor faţă de femeie din spatele zâmbetului său perfect.

Pe data de 2 iulie 2017, în cadrul spectacolului “Ploieştiul distracţiei “, Nicole şi-a lansat volumul şi la Ploieşti, lansarea volumului fiind un succes, la nivel local, Nicoleta având şi o sesiune foto şi de autografe, mai mult această dansând în ploaie alături de sora sa.

De la muzică, la scris şi pasiunea de a zbura, Nicole vrea să devină (şi) stewardesă.

“Am ales în cele din urmă să zbor.

Sigur că niciodată nu mă voi opri din scris, iar în viaţa mea mereu va exista ceva sau cineva care să mă inspire. Aşa mă şi imaginez la bătrâneţe, stând pe o bancă în parcul Cişmigiu şi scriind despre frumos, despre viaţa, despre trecut..., aşa îmi imaginez sfârşitul. Îmi place uneori după o perioadă lungă foarte încărcată să mă aşez în fata şevaletului şi să mă joc cu culorile.

Mă pot lăuda cu câteva diplome pe care le-am obţinut de-a lungul anilor de şcoală, în cadrul unor concursuri de pictură.

Nu am căutat niciodată ceva nou, dar sufletul m-a fugărit adesea să trăiesc altfel, diferit de alţi oameni. Dragostea faţă de muzică m-a adus în faţa voastră şi aşa ne-am cunoscut. Sunt amintiri pe care le voi strânge mereu la suflet, dar drumul acesta pe care l-am parcurs a fost mai mult o lecţie de viaţă pentru mine.

Încă mai cred că voi avea puterea într-o zi să o iau din nou de la capăt pe acest drum. Un vis frumos în care ştiu că pot să-mi trăiesc poveştile de viaţa aşa cum vreau eu, necondiţionată de nimic. Îmi place să zbor, atât la figurat cât şi la propriu.

Recunosc cu mâna pe inimă ca marea dragoste care mi-a dat primii fiori încă de la primii ani din viaţă, au fost acele jucării pe care le priveam pe cer la sute de km distanţă. Zgomotul acela mă scotea din casa necontenit, iar visul ca într-o zi mă voi desprinde şi eu de pământ m-a urmărit până la 20 ani când am avut prima experienţă de acest gen.

 A fost sublim... Pe atunci cântăm, dar mi-am promis că dacă vreodată nu voi mai face asta, vreau să mă fac stewardesă. Zis şi făcut!

Ca şi o confesiune când m-am înscris la curs, am plecat cu ideea că am nevoie de un zâmbet larg şi foarte multă energie pozitivă. Când am început însă să învăţ şi să studiez sutele de pagini ale manualelor de aviaţie, am înţeles că meseria de stewardesa consta în a fi mereu pregătit pentru orice situaţie din lume, a face faţă oricărei provocări de aproape orice natură, a fi pregătit la cote înalte, şi mai mult decât toate, o meserie în care trebuie să fii foarte puternic din toate punctele de vedere.

Trebuie să fii altfel, şi destul de curajos ca să îţi poţi împacheta viaţa de fiecare dată într-o valiză. M-am regăsit mai mult decât îmi imaginam, iar azi lupt pentru a pleca prin nori cât mai repede. Mă apropii de final! În curând vă aştept să mi uraţi "Zbor lin"! A declarat pentru Info Ploieşti City, Nicole.

BIOGRAFIE


Nicoleta Dospinescu s-a născut în satul Cornet, Judeţul Bacău, în anul 1990. Este în zodia Vărsător, şi se consideră o persoană inteligentă, independenta şi prietenoasă. Are o voinţă atât de mare încât poate duce la bun sfârşit şi cele mai dificile obiective.
Este jurnalist de meserie, însă a practicat în acest domeniu o perioadă scurtă, în timpul şi după terminarea facultăţii.
Prima apariţie tv, a fost în cadrul unei emisiuni de miss, unde a câştigat locul 2.
La scurt timp, Nicoleta a devenit asistenta tv, la postul de televiziune Favorit Tv, în emisiunea "La un pahar favorit", alături de Adriana Antoni. În timpul petrecut alături de cântăreaţă, Nicoleta a dezvoltat o pasiune pentru muzică, o pasiune care nutrea de mică în sufletul ei.
Astfel dragostea pentru muzică a împins-o către scenă încă din al doilea an de facultate, iar în 2010, Nicoleta a devenit solista trupei Sweet, alături de sora ei.
În 2011, Nicoleta urca pentru prima oară pe scenele din România, urmând mai apoi festivaluri şi turnee în străinătate.
În 2012, Nicoleta, alături de sora ei, a reprezentat România în Spania, la Târgul Internaţional de Turism.
În 2014, Nicoleta a plecat din managementul în care se afla, şi a mers mai departe alături de sora sa, sub numele de Fo'bidden. Cu această trupă au reuşit să acapareze publicul tânăr, atât cu un show complex cât şi cu piesele interpretate, una dintre ele având o priză foarte mare la public, "Chica Latină".
În 2016, Nicoleta Dospinescu a luat o pauză din muzica, lucrând la un proiect de suflet, prima sa carte intitulată "Ultima lună a lui Noiembrie", pe care a lansat-o pe 27 noiembrie 2016, această zi reprezentând codul esenţial al cărţii.