Alina Sperlea a transformat copiii în vedete pentru o zi
Deşi a trecut de mult Ziua Internaţională a Copilului, Alina Sperlea, îndrăgită pentru acţiunile ei sociale şi caritabile, zilele trecute a plimbat cu două limuzine de lux , zeci de copilaşi dorindu-şi să facă o surpriză celor mici. Astfel, aceştia au devenit staruri ale Dumbrăviţei.
Pentru Alina, zâmbetele micuţilor semnifică o mare putere, o bucurie imensă, o satisfacţie ce nu poate fi egalată cu nimic altceva. 
“Atunci când văd copii fericiţi, simt că sufletul meu este împlinit, că fac ceea ce trebuie, că am multe de oferit celor care, poate, ceea ce pentru mine este un lucru mărunt, pentru ei înseamnă un pas important spre împlinirea visurilor lor. Parcă mi se încarcă bateriile când îi văd bucuroşi pe cei micuţi, iar asta este pentru mine tot ceea ce contează! Când fac astfel de evenimente în care pun mai presus de orice distracţia celor care ştiu să trăiască dincolo de grijile adulţilor, inocenţa fiind cel mai bun ingredient al copilăriei, nu mă interesează nimic altceva! Iubesc copiii foarte mult, consider că sunt cel mai frumos dar de la Dumnezeu şi trebuie să le arăt cât de mult înseamnă pentru viitorul nostru.”, spune Alina Sperlea, consilier local al comunei Dumbrăviţa.
Pentru a întreţine o atmosferă de sărbătoare, pe lângă plimbarea cu bolidul, aceasta a pus şi o trupă de animatori la dispoziţia celor care ştiu să se bucure de orice, din suflet, dincolo de problemele pe care adulţii le au.
Toate acestea au făcut din acea zi una de neuitat, atât pentru ei, cât şi pentru părinţii şi bunicii acestora, care au avut mare încredere în Alina.
“Va rămâne o zi de neuitat! Vă mulţumesc tuturor, părinţilor şi bunicilor pentru încrederea acordată şi copiiilor care n-au mai vrut să plece acasă! Împreună totul devine vesel şi frumos”, a scris Alina pe reţelele de socializare.
Ce contează în ce zi suntem? Oricând poţi face un gest care să rămână întipărit în sufletul cuiva! Tu ce faptă ai făcut azi sau ieri şi crezi că nu va fi uitată niciodată?
Comunicat PR Carmen Vasilescu