DJs from Mars în premieră în România, la Timişoara Music Awards
În premieră în Timişoara, pe 23 septembrie, Iulius Town găzduieşte prima ediţie Timişoara Music Awards. Obiectivul principal al evenimentului este de a recompensa şi promova talentul autohton în cadrul unei gale unde vor fi acordate 21 de premii pentru cei mai îndrăgiţi artişti locali. În plus, organizatorii îşi propun să ofere publicului oportunitatea de a descoperi nume noi şi de a se reîndrăgosti de muzica românească. 
Gândit ca un adevărat festival în oraşul luminii, Timişoara Music Awards se bucură de susţinere atât din partea autorităţilor, cât şi din partea antreprenorilor. Evenimentul este parte a programului Timişoara Capitală Culturală Europeană şi este finanţat de Consiliul Judeţean Timiş. 
Timişoara Music Awards aduce un vibe fresh în anul în care Timişoara este Capitală Culturală Europeană. Cu un concept menit să incite imaginaţia, Urban Jungle, invitaţi naţionali şi internaţionali de excepţie şi un after party de zile mari, Timişoara Music Awards este, cu siguranţă, un eveniment ce nu trebuie ratat.
Cine urcă pe scenă?
Geo Da Silva, DJ Project şi Ioana Ignat, Sean Norvis, Mr. Pit, Victor Stan, Alessiah, Sebastiann, Sundreen, Pete Element, MC Steliano, Andaro, Kataa, Loco DJ, DJ Seth, DJ Sniper, Gyo Gee, special Electro Popular act by Roxana Mag şi mulţi alţii. În plus, direct de pe scena de la Tomorrowland, aterizează la Timişoara, pentru prima dată în România, pentru a face un show incendiar, DJs from Mars. The Hitmaker, Cristi Nitzu, dă startul distracţiei, urmând gala de decernare a premiilor Timişoara Music Awards 2023, prezentată de Dan Negru, “Regele Audienţelor”.
Cum poţi fi nominalizat pentru a câştiga o distincţie ? 
Dacă locuieşti în judeţul Timiş, eşti interpret, DJ sau compozitor şi ai o piesă sau un mix lansate public care se bucură de succes, pentru a fi nominalizat la TMA 2023, te rugăm să completezi formularul de înscriere pe care îl găsesti pe site-ul www.timisoaramusicawards.ro la secţiunea Contact.
Cum selectăm câştigătorii?
Premiile decernate în cadrul galei Timişoara Music Awards vor fi dictate exclusiv de preferinţele publicului, categoriile de nominalizare fiind: Vocal Artist Female, Vocal Artist Male, Dance/Electro Pop, Duo DJs, EDM, Techno, House, Retro, Muzică de Petrecere, Muzică Populară, Wedding Crashers, Cover Band, Rock, Trap, Hip Hop, Drum & Bass, Reggae, New Talent, Resident DJ Hero, Outstanding Contribution, Best Producer/Songwriter. 
Etapa de nominalizări este deschisă până în 30 august, iar începând cu 31 august publicul îşi va putea arăta susţinerea pentru artistul favorit prin vot direct pe pagina de Facebook https://www.facebook.com/Timisoaramusicawards.
Fiecare artist poate fi nominalizat pentru cel mult 2 categorii, iar câştigătorii premiilor, alături de o parte dintre cei nominalizaţi, vor susţine un live act în cadrul afterparty-ului Timişoara Music Awards. Organizat la Casa del Retro şi dispunând de două scene, una indoor şi alta outdoor, acest party este metoda perfectă de a încheia o seară de excepţie.
Cine sunt partenerii noştri?
Partenerul principal al Timişoara Music Awards 2023 este Iulius Town, iar motorul din spatele evenimentului este Norvis Music Group. TMA 2023 nu ar fi fost posibil fără finanţare şi susţinere din partea Consiliul Judeţean Timiş şi a partenerilor: Centrul de Geometrie Auto, Maracana, AMMA Coffee & Bar, FEEA UVT, icMED, Smartfit, Tedde Group, Kiss FM, Koolwaters Agency, Intelligent Logo, Cat Music, Timişoara Film Society, RedBull, Global Media Production, Casa del Retro, Ribs Grill, Agenţia de Turism Cardinal, Boxads, Tucano Coffee şi mulţi alţii.
Cu un line-up de zile mari, nume îndrăgite deja nominalizate în cadrul galei de premiere şi sponsori de încredere alături, Timişoara Music Awards se anunţă absolut incendiar. Deci, save the date, pentru că pe 23 septembrie “The Jungle” îşi deschide porţile şi nimic nu va mai fi la fel după. 
 
Comunicat Carmen Vasilescu - PR