Gheorghe Gheorghiu în culmea fericirii! Face schimb de succese muzicale cu legendarul Francesco Napoli, pe scena Diskoteka Festival
Gheorghe Gheorghiu în culmea fericirii! Face schimb de succese muzicale cu legendarul Francesco Napoli, pe scena Diskoteka Festival. Lista completă a marilor vedete care vor cânta la evenimentul anului de la Iaşi.
În kilometrul 0 al Iaşiului, Parc Palas Mall (pe 9-10 septembrie), se strigă adunarea la DISKOteka Festival 2023 a unora dintre cei mai reprezentativi artişti ai anilor ‘80-’90, la nivel global.
Kaoma, SNAP!, Ice MC, Fun Factory, East 17, Fab Morvan (Milli Vanilli) ori clasicii Saragossa Band, Mauro, Francesco Napoli sunt emblematicele vedete ale genurilor pop, dance şi eurodance care au bucurat generaţii. Şi care vor face echipă, în cele două zile dedicate distracţiei, dansului, muzicii şi răscolitului amintirilor, cu seturile lui Dj Conte dublat de repere incontestabile ale muzicii clasice româneşti precum Johnny Săndulescu şi Gheorghe Gheorghiu.
De altfel, întâlnirea acestuia din urmă cu Francesco Napoli, cel ce a atins recorduri de popularitate colosale cu succesul ”Balla, Balla”, unul din artiştii pe care românul i-a admirat întotdeauna, se va ”solda” cu un schimb reciproc de melodii, care vor fi interpretate de fiecare în manieră proprie. Momente inedite ce sigur vor face deliciul publicului.
Gheorghe Gheorghiu: ”Va fi reuniune de clasă, de generaţie în lumea muzicală europeană”
”Afişul festivalului îi cuprinde pe mulţi din cei care au animat petrecerile din întreaga lume în anii ‘80 şi ‘90. Nu exagerez când spun că va fi cea mai mare discotecă în aer liber tributară muzicii acelei perioade”, consideră Gheorghe Gheorghiu, artistul cu două cetăţenii, dar o singură mare iubire, muzica pe versuri în limba română. ”Sunt fericit că mă număr printre artiştii români care au definit muzica acelor vremuri. Va fi reuniune de clasă, de generaţie în lumea muzicală europeană”, adaugă artistul român despre evenimentul ce va pune Iaşiul pe harta marilor evenimente muzicale din 2023.
 
Comunicat Carmen Vasilescu - PR