Dj Lucian&Geo lanseaza impreuna cu Next Route
Dj Lucian&Geo lanseaza impreuna cu Next Route "Someday"-o melodie de dragoste care te va cuceri.
 
Dj Lucian (Lucian Mitrache) & Geo (Naita George) revin în forţă si lansează împreună cu Next Route (Beznea Teodor Dorinel), o melodie de dragoste care te va cuceri de la prima ascultare, care se numeşte "Someday". Lansată împreună cu labelul Norvis Music,noua piesa are un sound contemporan şi o emoţie autentică,transmite un vibe pozitiv, este pansament pentru suflet si minte,iar prin intermediul ei, cei trei artisti ne îndeamnă să ne lăsăm purtaţi de ceea ce simţim, pentru că iubirea nu este un ideal, ci un sentiment de care ar trebui să ne bucurăm cu toţii.
"Someday" va avea lansarea oficială la radio în ţări precum Spania, Portugalia, Italia, Grecia, Bulgaria şi Serbia, fiind cunoscut faptul că cei doi artişti şi producători români sunt foarte apreciaţi de dj-ii şi producătorii din afară, unde piesele lor se bucura de un feedback pozitiv. Dupa ce au lansat luna trecuta remixul oficial al piesei Faydee&Avneesha-AAJA, produs impreuna cu Sean Norvis si care se bucura deja de un mare succes in India, Vietnam si la Dubai,Dj Lucian & Geo vor participa in luna August, la cel mai tare festival EDM, organizat de un radio international, alaturi de celebrii Martin Garrix, legenda muzicii trance, Paul Van Dyk, Timmy Trumpet,BEAUZ sau Robin Schulz. Dj Lucian & Geo pregatesc piese si remixuri noi, dar si colaborari de exceptie in premiera pentru Romania.
Next Route (Beznea Teodor Dorinel) este un tânăr încrezător şi talentat din Sascut, judeţul Bacău, cu o experienţă de peste 5 ani in muzica care e gata să cucerească piaţa muzicală din România, dar şi cea internaţională. Acesta a produs şi a lansat multe piese care se bucură de aprecierea iubitorilor de muzică şi este celebru deja pe reţelele de socializare, melodiile lui au generat peste 20.8 milioane de vizualizari in total pe YouTube, TikTok si din Reels pe Instagram si Facebook.Piesele lui sunt folosite si de catre nationala de fotbal a Indiei, in clipurile lor de prezentare de pe reţelele de socializare.Pentru viitor, Next Route  pregateste multe piese surpriza.
 
 
Comunicat :Best Musicexclusivparty