Neversea.Cu ajutorul Inteligenţei Artificiale Revocalize.ai, fanii festivalului pot cânta în cele 4 zile de festival cu vocea artiştilor
 
Cu ajutorul Inteligenţei Artificiale Revocalize.ai, fanii festivalului pot cânta în cele 4 zile de festival cu vocea artiştilor: Marius Moga AI, Lora AI, Alex Velea AI, Ioana Ignat AI, Nosfe AI, Mario Fresh AI şi mulţi alţii. În plus, îţi poţi creea Vocea Ta AI şi să-ţi faci cover-uri instant folosind AI. Neversea prezintă pentru prima dată la un festival din lume tehnologia REVOCALIZE, o tehnologie care permite să amprentezi o voce şi apoi să o tranformi în orice voce.
Neversea, alături de partenerii comerciali au pregătit experienţe memorabile pentru fanii festivalului: DJ care mixează la 50 de metri înălţime, zone de jocuri, zone de relaxare şi instagramabile şi multe alte activităţi.
Ediţia aniversară din acest an a festivalului NEVERSEA, eveniment care va avea loc în perioada 6-9 iulie, va oferi numeroase surprize pentru zecile de mii de fani care vor fi prezenţi să celebreze cei cinci ani de festival. Pe timpul celor patru zile şi patru nopţi de festival, organizatorii Neversea au pregătit o serie de activări, momente speciale, jocuri de lumini şi zone instagramabile. Show-urile impresionante alte artiştilor naţionali şi internaţionali, vor face ca experienţa de festival să fie una memorabilă. 
Anul acesta, 30 de designeri români îşi dau întâlnire la festivalul Neversea la F.A.B Stage, unde fanii pot găsi haine, colecţii capsulă, încălţăminte, bijuterii şi accesorii. De asemenea, organizatorii pregătesc şi zone cu artişti de hairstyle, makeup şi tatuaje temporare. Participanţii au astfel ocazia să fie răsfăţaţi cu coafuri, împletituri şi machiaje speciale de festival.
Aici fanii festivalului Neversea pot găsi brand-uri precum: Flash Tattoos, Aer Wear, GNA, Belher, Les Waves, Festival Dresses by GIA, MySimplicated, Hamza, The Black Sheep, Exclusives.ro, Dadarlat, Retro Future şi mulţi alţii. Toţi cei care îşi doresc un look special de festival pot veni la F.A.B. Stage pentru outfit-uri ca pe catwalk. 
Zona de fashion din festival este completată de merch-ul de festival. De la magazinul de peste 100 mp festivalierii vor putea achiziţiona tricouri, hanorace, prosoape şi multe alte articole vestimentare din noua colecţie marca NEVERSEA, numeroase accesorii pentru un look desăvârşit, dar şi mici suveniruri care să se transforme în amintirea de la festival. O noutate pentru acest an este că, la zona de merchendise NEVERSEA, se pot face tatuaje temporare, pentru un stil personalizat de festival.
 
Experienţa unică care poate fi trăită timp de 4 nopţi şi 4 zile la festival este completată de zonele instagramabile, de artiştii stradali, dansatori şi cataligari. Spectacolele pirotehnice, show-urile de lumini sau artificiile de zi vor completa experienţa celui mai mare festival organizat pe o plajă din Europa.  
 
Cele şase scene ale festivalului sunt cu adevărat spectaculoase, iar mainstage-ul va fi în deplină armonie cu elementul central al Neversea, SOARELE. 
ECSTATIC DANCE CU EMIL RENGLE
 
În zilele de joi şi sâmbătă, începând de la 16:30, în faţa scenei DayDreaming, va avea loc o ceremonie specială prin dans, un ritual al celebrării soarelui, printr-un moment Ecstatic Dance, o mişcare de eliberare, care îi va încuraja pe toţi cei prezenţi să se simtă ei însişi, să îşi îmbrăţişeze autenticitatea, să se auto-descopere, într-o călătorie spre suflet şi spre bucuria de a fi. La moment vor fi prezenţi facilitatori şi influenceri precum Emil Rengle, Laura Maier, Alina Smarandescu, Otniela Sandu, Ana Gum, Luana Chebeleu, Bianca Patrichi şi mulţi alţii. 
Marius Moga lansează în premieră globală Revocalize.ai la Neversea
Neversea este primul festival din România care se asociază cu o platformă AI utilizabilă în premieră mondială, doar în cadrul festivalului. Fanii au parte de o activare de amploare, cu o înălţime de aproape 6 metri, care se deschide printr-o poartă, cu efecte de lumina si fum, la care poti sa imortalizezi cele mai faine momente. Aici vocea şi muzica se împletesc cu ajutorul Revocalize.ai. 
Revocalize.ai este o tehnologie dezvoltata si fondata de Sebastian Dobrincu si Marius Moga si permite amprentarea propriei voci al carui timbre poate fi ulterior utilizat pentru a înlocui orice altă voce. Fanii pot opta pentru doua categorii de servicii, la activarea Revocalize.ai: CÂNTĂ TU CU VOCEA LOR AI, unde vocea ta va fi înlocuită cu modelul AI al artistului ales sau CÂNTĂ EI CU VOCEA TA AI, unde îţi amprentezi vocea, inregistrându-te în studioul de pe plaja Neversea, cu ajutorul unui ghid virtual, după care primeşti un fişier audio in contul tau Revocalize AI, cu vocea ta pe o piesă aleasă. Dezvoltată de muzicieni, construită pe un algoritm complex de machine learning, Revocalize.ai oferă cea mai realistă şi aproape de adevăr generare AI a unei voci umane, unde orice voce va suna bine.
ACTIVĂRILE PARTENERILOR PROVOACĂ FESTIVALIERII LA EXPERIENŢE INEDITE 
Partenerii comerciali se alătură poveştii de la malul Mării Negre şi prezintă în festival zone spectaculoase, colţuri instagramabile şi activităţi diverse, pentru ca oamenii să experimenteze o întreagă gamă de trăiri şi senzaţii, iar după cele 4 zile să rămână cu amintiri cât pentru un an. 
Kaufland, partenerul principal al festivalului, aduce muzica împletită cu cele mai frumoase răsărituri, la scena DayDreaming, cu multe colţuri ideale pentru fotografii pline de creativitate şi culoare, un music spot special Crazy Wolf (pe movilă), celebrul său Pop-up Restaurant la zona de F&B şi super activări pentru toţi cei care vor fi prezenţi la Mainstage. Pentru ca toată lumea să se simtă mereu fresh la festival, Kaufland aduce şi brand-ul Bevola, cu un beauty spot special pentru cei care vor să se reîmprospăteze. De asemenea, zona de responsabilitate socială nu este neglijată: Kaufland propune anul acesta Kinetic Fun - o zonă în care oamenii vor putea interacţiona cu diferite echipamente care să genereze apoi energie durabilă. Totodată, zona de reciclare selectivă este asigurată cu sprijinul partenerului. 
Raiffeisen Bank, banca oficială a festivalului, susţine şi în acest an scena The Ark, scena preferată a tinerilor iubitori de trap şi rap. În proximitate, cei care au obosit să danseze, pot lua o pauză la zona de lounge şi leagăne instagramabile. De asemenea, un selfie box imens, de 360 de grade e pregătit pentru toţi cei conectaţi la Social Media, iar in zonele lor se mai pot gasi si glitter tatoos. La zona Smart Market by Raiffeisen Bank, festivalierii îşi pot afla, în urma unui chestionar, amprenta de carbon şi pot câştiga premii diverse. 
Peroni garantează distracţia la scena Balkaniada şi va surprinde cu un şezlong supradimensionat ca zonă de relaxare şi distracţie, iar Coca-Cola îi invită pe toţi într-o experienţă nostalgică pe ritmurile anilor ”80-2000, la scena Retro Fantesia.  Havana (Pernod Ricard) a creat un mic oraş pe plajă, cu palmieri, DJ booth, zonă de relaxare şi atmosferă de vacanţă.
888 Casino vor fi prezenţi prin tot festivalul, datorită dansatorilor costumaţi, iar la zona dedicată, sâmbătă, la ora 20:00, fanii vor putea interacţiona cu Răzvan Simion şi Dani Oţil.
Your Society oferă fanilor festivalului o experienţă inedită, cu un bar 360 de grade şi un photo corner cu flăcări, iar 5 minute de libertate suprinde şi anul acesta cu DJ in the Sky, o activare muzicală spectaculoasă, la înălţime, în timp ce WET completează cu zone de relaxare, leagăn instagramabil şi multe activităţi cu premii. 
Regina Maria va “lua pulsul” distracţiei la festival, asigurând o zona de well being, unde echipele medicale (medic nutriţionist, dermatolog, generalist, etc) vor oferi sfaturi utile participanţilor, pentru starea de bine pe toată durata festivalului.  
CEZ va fi prezent cu o zonă cu un design special, unde festivalierii se pot fotografia cu o cameră 360 de grade. 
Sense4Fit, alături de care organizatorii Neversea au lansat colecţia de NFT Dreamy Whales, de 6000 de piese, vândute în câteva ore, organizează în festival un NFT Hub.
 Multe alte zone de: fashion (Colin’s), beauty (Sephora, Armani & YSL, Vichy) pentru tot ce au nevoie în cele 4 zile şi 4 nopţi de festival. De asemnea, Orange va asigura un bun semnal şi Internet în perimetrul de festival, ca toţi cei prezenţi să distribuie energia de pe plajă şi celor de acasă.
 
ZONA DE FOOD & BEVERAGES DE LA NEVERSEA ÎI IMPACĂ PE TOŢI GURMANZII. IN ZONA DE FOOD COURT FANII FESTIVALULUI POT GASI CHIAR SI  MANCARE VEGANA, VEGETARIANA SAU MANCARE PENTRU CEI CU INTOLERANTE
An de an, la festivalul NEVERSEA zona de mâncare este, la rândul său, alimentată cu tot necesarul, pentru ca festivalierii să se bucure şi de o experienţă gastronomică în cadrul festivalului. Totodată, festivalul înseamnă un cosum mare de energie, aşa că toţi fanii sunt încurajaţi să se hidrateze corespunzător, dar şi să se hrănească corect. 
Diversitatea în meniu: Secţiunea de Food & Beverages a Festivalului Neversea este recunoscută pentru varietatea sa impresionantă de preparate culinare. Indiferent de preferinţe, festivalierii vor găsi, cu siguranţă, ceva pe gustul lor. De la mâncăruri tradiţionale locale până la preparate internaţionale, oferta este una diversă, pentru toate gusturile. 
Meniu potrivit pentru vegetarieni, vegani şi persoane cu intoleranţe: Un aspect important al secţiunii de Food & Beverages este faptul că aceasta se asigură că toţi vizitatorii se pot bucura de mancare delicioasa. În acest sens, meniul este adaptat pentru a satisface nevoile celor care urmează o alimentaţie vegetariană sau care au intoleranţe alimentare. 
Festivalul este deschis şi minorilor, iar în acest sens au fost luate măsuri speciale pentru ca fiecare persoană să primească exact ceea ce îi place şi este adecvat vârstei sale. Astfel, pentru minori, există o regulă clară - fără alcool. Prin intermediul brăţărilor de acces speciale, de o culoare diferită faţă de cele ale participanţilor majori, organizatorii se asigură că aceştia vor avea acces doar la selecţia lor specială de băuturi răcoritoare. 
În line-up-ul de Food & Beverages se regăsesc: FAMOUS WAFFLES, NATZ CHIPS&WINGS, REPUBLIKA PLJESKAVICA, TASTE OF BELGIUM, SMOKIN` PIG, DRUNKEN SQUID, LA NU STIU CINE, BAVAREZUL XXL, BIG JOHN, MEXICAN BIZNESS,LAZY DUCK, STAMAZZANCOADA, ROMANIAN BURGER, WRAP&ROLL, KRONBURGER, DABO DONER, POKKA BISTRO, TOKIO STREET FOOD, CUBANO, DISTILERIILE BRAN, FROZEN YOGURT, BETTY ICE, GOURMET STREET FOOD, MEXICAN BIZNESS, LOADED FRIES, CHICKEN MAFIA, KAUFLAND (truck paste), BURGER FACTORY, POKKA CHURROS, ROZMARINE, CREPES STUDIO, TOSKANA, MIZILICURI,BETTY ICE, KAUFLAND (POP UP), COFFEE BIKE, AROME FRESH, RIDERS, ITALIAN JOB, SPARTAN, BUBBLE WAFFLES, FURGONETA, FRIED CHICKEN şi alţii. 
Comunicat Festival NEVERSEA