LEGENDA MUZICII ITALIENE, UMBERTO TOZZI  CONCERTEAZĂ PENTRU PRIMA DATĂ ÎN ROMÂNIA

Anul 2023 îl readuce pe celebrul artist italian Umberto Tozzi pe marile scene din întreaga lume în cadrul unui nou turneu grandios, intitulat „Gloria Forever Il Tour”. Fiind considerat unul dintre cei mai mari compozitori ai scenei muzicale italiene, un adevărat showman cu abilităţi vocale incredibile, Umberto Tozzi este extrem de apreciat pentru atmosfera specială pe care o generează în timpul concertelor sale.

Artistul este aşteptat cu entuziasm de admiratorii din întreaga lume, fapt dovedit prin faptul că show-urile marelui artist sunt susţinute de fiecare dată cu casa închisă.

Turneul „Gloria Forever Il Tour” ajunge în toamnă şi în România!

Pentru prima dată, Umberto Tozzi a inclus România pe harta turneului „Gloria Forever Il Tour” şi va concerta, în premieră pentru publicul din ţara noastră, pe 6 Octombrie, la Sala Palatului din Capitală, de la ora 19:00

Biletele au fost puse în vânzare şi pot fi achiziţionate online de pe Iabilet.ro - https://www.iabilet.ro/bilete-concert-umberto-tozzi-87414/ precum şi din reţeaua magazinelor partenere. Preţurile biletelor variază în funcţie de categoria de loc, după cum urmează: Categoria 1 – 375 lei, Categoria 2 – 275 lei, Categoria 3 – 175 lei.

De la piesele care s-au clasat pe primele poziţii alte tuturor topurilor muzicale şi care au cucerit inimile mai multor generaţii, precum „Notte Rose”, „Ti amo”, „Dimentica Dimentica”, „Tu” sau „Gloria”, la cele mai recente melodii incluse pe albumul „Gloria Forever”, celebrul artist Umberto Tozzi le promite fanilor din România 2 ore de muzică live la superlativ.

Cu o activitate artistică impresionantă de peste cincizeci de ani, UmbertoTozzi a vândut peste 80 de milioane de discuri în întreaga lume şi a încântat audineţa cu hit-uri precum „Ti Amo” sau ”Gloria”, piese aflate şi astăzi în playlist-urile posturilor de radio. Interpretul, compozitorul şi producătorul muzical Umberto Tozzi s-a lansat în 1968, la vârsta de 16 ani, ca membru al grupului Off Sound.

De-a lungul timpului, a lansat peste 20 de albume de studio şi 6 materiale discografice live, a obţinut trofee ale celor mai recunoscute festivaluri de muzică - Festivalbar în 1977 cu celebra piesă „Ti Amo”, iar în 1994 cu melodia „Io muoio di te”, Festivalul de la Sanremo din 1987 cu „Si può dare di più” împreună cu Gianni Morandi şi Enrico Ruggeri sau cu „Gente di Mare”, la Eurofestival. În 2020 Umberto Tozzi a fost singurul artst italian care a concertat pe toate cele 7 continente.

Cel mai recent album al artistului, lansat în 2019 – „Due, la nostra storia” a stat timp de 14 săptămâni în top 100 Billboard USA, cu piesa „Self Control” cântată în duet cu RAF. Pe parcursul carierei artistice a colaborat cu numeroşi artişti celebri, precum Cher, Tina Turner, Andrea Bocelli, Patsy Kensit, Anastacia, Joe Cocker, Luciano Pavarotti, Laura Pausini sau Ricky Martin.

Comunicat :

Nicoleta ION

PR Manager