PHOENIX, PERSONAJUL PRINCIPAL AL CELUI DE-AL OPTULEA CAPITOL UNTOLD
ORGANIZATORII UNUIA DINTRE CELE MAI MARI FESTIVALURI DIN LUME ANUNŢĂ ŞI LISTA ARTIŞTILOR CARE VOR URCA PE CELE OPT SCENE ALE EDIŢIEI DE ANUL ACESTA
Festivalul UNTOLD, unul dintre cele mai aşteptate evenimente muzicale din lume, se pregăteşte să deschidă porţile universului său magic în perioada 3-6 august pentru zecile de mii de fani şi pentru cei peste 250 de artişti naţionali şi internaţionali. Experienţa din acest an va fi una memorabilă pentru fiecare dintre cele patru zile de festival.
LA EDIŢIA DIN 2023 AFLĂM POVESTEA LUMINOSULUI PHOENIX
În fiecare vară, în Cluj-Napoca, sute de mii de fani scriu împreună un nou capitol din cea mai frumoasă experienţă de festival. Pentru cea de-a 8-a ediţie, creatorii UNTOLD prezintă un nou concept creativ captivant, Phoenix.
Un uriaş tărâm al bucuriei, de peste 235.000 de metri pătraţi, te invită să sărbătoreşti viaţa aşa cum nu am mai făcut-o până acum. O sclipire magică face ca portarul dintre lumea reală şi lumea imaginară să devină invizibil şi odată ce această sclipire se aprinde, suntem cu toţii cuprinşi de această  bucurie pură. Toate acele mici  particule se transformă în ceva spectaculos: un vortex de lumini, unice în felul lor, aflate într-o continuă interacţiune pentru a crea cu adevărat special: un PHOENIX în cele mai vii culori.
În timpul celor patru zile de festival, oraşul Cluj-Napoca devine epicentrul muzicii şi al magiei, aducând împreună cei mai mari artişti şi DJ-uri din întreaga lume. UNTOLD reprezintă locul în care iubitorii muzicii se pot conecta cu artişti de top pentru a trăi momente incredibile.
Sursă:Comunicat Festival Untold