SISTEMUL DE PLATA, CHECK-IN, TOP UP ŞI REFUND LA CEA DE-A CINCEA EDITIE A FESTIVALULUI NEVERSEA
Au mai rămas câteva zile până la cel mai aşteptat festival de la Malul Mării Negre, NEVERSEA. Evenimentul care are loc anul acesta între 6-9 iulie, pe plaja Neversea Beach, din Constanţa se află anul acesta la ediţia aniversară de cinci ani. La festival sunt aşteptaţi zeci de mii de fani din ţară şi din străinătate, dar şi peste 150 de artişi de top la nivel naţional şi internaţional, care vor garanta distracţia tuturor celor prezenţi. 
Organizatorii au pregătit fluxul de acces în festival şi recomandă parcurgerea informaţiilor de mai jos pentru o dinamică cât mai bună în ceea ce priveşte intrarea în festival şi efectuarea check-in-ului şi a procesului de top up. 
Sistem de plată, check-in şi acces la festivalul Neversea 2023
Toţi cei care şi-au achiziţionat abonamente de festival sunt rugaţi de către organizatori să se înregistreze prin procesul de check-in. Check-in-ul se poate realiza atât online, cât şi offline (la locaţie), însă cel din urmă va presupune o taxă de 25 euro/ bilet. 
Organizatorii atrag atenţia că doar fanii înregistraţi în formularul de Check-in (online sau la locaţie) pot să primească brăţara de festival, în baza unui abonament sau a unui bilet de o zi, cu un cod de bare valid şi a cărţii de identitate.
Tinerii sub 18 ani trebuie să aibă la ei, pe lângă biletul de acces şi actul de identitate, şi documentul de acord parental. Acesta poate fi descărcat de pe https://neversea.com/static/parental-consent-ro.pdf, şi trebuie completat înainte de venirea la festival. Minorii sub 14 ani trebuie să vină însoţiţi de un părinte şi să deţină un bilet valid.
Preredemption (schimbarea biletului în brăţară înainte de festival) şi Pre Top-up (după primirea brăţării, posibilitatea de adăugat bani la punctele de top-up de la locaţie) se pot realiza începând de miercuri, 5 iulie, în intervalul orar 15:00 - 22:00, la punctele de Check-in din festival.
Pentru un flux mai rapid şi evitarea cozilor, organizatorii recomandă realizarea check-in-ului online. 
 
Comunicat :FESTIVAL NEVERSEA