Mădălina Cernat a lansat melodia “Fără control “

De curând, Mădălina Cernat a lansat un nou single “Fără control “, piesa realizată de Lanoy Records, regie: Andrei Măerean, operator video: Adrian Iliescu, producţie: Zebra Film.

Videoclipul are peste 4 000 vizualizări pe youtube, iar aprecierile pe pagina artistei (https://www.facebook.com/MadalinaCernatOfficial), cresc de la o zi la alta.

Sub pseudonimul Madlyne, tânăra artistă a lansat în urmă cu un an, împreună cu Alesssandro Danescu, o superbă piesă, I'm coming home.

 Tânăra Madalina Cernat este din oraşul Băicoi are vârsta de 18 ani, colaborează cu Teatrul “Toma Caragiu “Ploieşti, cântând alături de Nico, Daniela Raduica şi Romeo Zaharia în spectacolul ‘ Şlagăre în revenire “dar şi în ansamblul Academic Stars de la CCS –UPG Ploieşti.

A început să cânte de la vârsta de 6 ani, fiind încurajată de doamna învăţătoare Florenţa Ariciu, apoi a urmat cursurile Şcolii Populare de Artă din Ploieşti, apoi a fost ajutată de fostul director a Filarmonicii “Paul Constantinescu “, Corneliu Irimia, şi de compozitorul Viorel Gavrilă.

Are în palmares multe premii naţionale şi internaţionale, printre care: premiul 1 la festivalul Joy of Europe (Belgrad-Serbia), locul 2 (împreună cu grupul Vivox) la Festivalul San Remo, premiul I la Festivalul Mamaia Copiilor 2012, trofeul Premiilor Radio România, şamd.

În trecut Madalina a colaborat cu artişti celebrii precum F. Charm şi Alessandro.

foto:facebook/Madalina Cernat