BILETELE PENTRU O ZI LA FESTIVAL SUNT ACUM DISPONIBILE

Organizatorii festivalului NEVERSEA au dat startul anunţurilor programului pe zile. Fanii pot afla în ce zile vor urca pe scenă artiştii lor preferaţi din lineup. De asemenea, este oficial disponibilă şi achiziţia biletelor de tip Day Ticket, care oferă accesul în tot perimetrul de festival pentru ziua selectată.

Toţi cei care aleg opţiunea Day Ticket îşi vor putea alege ziua în care să participe la festival şi să trăiască experienţa Neversea, alături de Dj-ii şi artiştii preferaţi, anunţaţi pentru ziua respectivă. 

LIL UZI VERT urcă pe scena principală NEVERSEA vineri, iar J BALVIN va face un super show pe mainstage, duminică 

Printre artiştii care vor urca în fiecare zi pe scena principală a festivalului se numără: 

JOI, 6 IULIE: Lil Uzi Vert, Alok, Timmy Trumpet

VINERI, 7 IULIE: Steve Aoki, Lil Pump, Claptone, Morten, Tujamo  

SAMBATA, 8 IULIE: Lost Frequencies, Don Diablo, CKay, Vini Vici

DUMINICA, 9 IULIE: J Balvin, Paul Kalkbrenner, Salvatore Ganacci

Fanii pot urmări canalele oficiale de comunicare ale festivalului pentru a afla în premieră numele care urcă pe scenele festivalului în fiecare zi. Pentru fanii care vor să se bucure de întreaga experienţă a festivalului NEVERSEA, biletele şi abonamentele de festival sunt disponibile pe site-ul oficial, iar preţurile acestora vor creşte începând cu data de 6 iunie 2023. 

Festivalul NEVERSEA se află la ediţia aniversară, iar organizatorii promit ca fiecare zi va fi cu adevărat memorabilă. Show-urile artiştilor şi DJ-ilor de top, la nivel naţional şi internaţional, se vor împleti cu momente speciale, decoruri spectaculoase şi multe alte surprize, pentru ca experienţa fiecărei zile să fie o poveste completă la malul Mării Negre. 

Festivalul NEVERSEA 2023 are loc între 6 şi 9 iulie, pe plaja Neversea din Constanţa. Întreg lineup-ul anunţat până acum, precum şi biletele şi abonamentele sunt disponibile pe neversea.com.

Sursă:Comunicat UNTOLD