LIL PUMP, UNUL DINTRE CEI MAI MARI ARTIŞTI DE RAP DIN LUME,  URCĂ PE SCENA PRINCIPALĂ DE LA NEVERSEA 
LIL PUMP, UNUL DINTRE CEI MAI MARI ARTIŞTI DE RAP DIN LUME, URCĂ PE SCENA PRINCIPALĂ DE LA NEVERSEA 
„GUCCI GANG”, PIESA CERTIFICATĂ CU CINCI DISCURI DE PLATINĂ, SE VA AUZI VARA ACEASTA LA FESTIVALUL DE PE MALUL MĂRII NEGRE 
Rapper-ul şi compozitorul american LIL PUMP urcă anul acesta, în premieră la NEVERSEA, pe scena principală a festivalului. Cel mai mare festival de pe o plajă din Europa are loc între 6-9 iulie, pe Neversea Beach din Constanţa. Pentru cele 4 zile şi 4 nopţi sunt aşteptaţi peste 150 de artişti şi DJ-i de top, la nivel naţional şi internaţional şi zeci de mii de fani din România şi din afara ţării. 
Gazzy Garcia, cunoscut sub numele de scenă Lil Pump, este unul dintre cei mai mari artişti ai genului rap. Lil Pump este apreciat mai ales datorită ascensiunii sale pe platforma de streaming SoundCloud. Artistul a integrat în muzica lui elemente din genul minimalist, detaliu care e în antiteză cu personalitatea sa hiperactivă. A devenit un jucător cheie în spectrul rap în 2017, an în care şi-a lansat albumul de debut intitulat „Lil Pump”. 
Cu „Gucci Gang”, single-ul de promovare pentru acest material discografic, a debutat direct pe locul 3 în chart-ul oficial din Statele Unite, Billboard Hot 100, iar piesa a fost certificată cu cinci Discuri de Platină pentru vânzări record. A urmat „Welcome To The Party”, single la care a colaborat cu French Montana şi Zhavia Ward, inclus în coloana sonoră a blockbuster-ului „Deadpool 2”. 
Cu un număr foarte mare de fani în toată lumea, rapper-ul american a continuat să domine în clasamente şi în anul 2019, când şi-a lansat cel de-al doilea album din carieră: „Harverd Dropout”, cu care a ocupat locul 7 în Billboard 200, clasament dedicat vânzărilor de albume. 
Anul acesta, Lil Pump i-a impresionat şi pe criticii muzicali cu noul album „Lil Pump 2”, primind deosebit de multe recenzii pozitive. 
Lil Pump va împărţi scena festivalului NEVERSEA anul acesta cu artişti şi DJ-i de top, printre care: J Balvin, Lil Uzi Vert, CKay, Alok, Claptone, Don Diablo, Lost Frequencies, Steve Aoki, Timmy Trumpet, Tujamo, Morten, Paul Kalkbrenner, Salvatore Ganacci, duo-ul Vini Vici şi mulţi alţii. 
Festivalul NEVERSEA se află anul acesta la ediţia aniversară, astfel promite să ofere tuturor participanţilor la eveniment o experienţă de neuitat. Pe lângă artiştii şi DJ-ii aşteptaţi de zeci de mii de fani, show-ul va fi completat de jocuri de lumini, artificii, artişti stradali şi dansatori, decoruri spectaculoase, acrobaţi şi multe alte surprize, care îi vor face pe cei prezenţi să se îndrăgostească de vară şi să trăiască 4 zile şi 4 nopţi cât o vacanţă de vis. 
Festivalul de la malul Mării Negre are loc între 6-9 iulie 2023, iar toţi cei interesaţi sunt invitaţi să îşi achiziţioneze abonamentele de intrare de pe site-ul oficial: neversea.com. Biletele pot fi cumpărate prin plată integrală, dar şi în rate, prin aplicaţia Extasy. De asemenea, organizatorii au lansat şi pachete pentru grup, iar pentru tinerii sub 21 de ani o campanie dedicată, UNDER21, cu abonamente la preţ special.
Mai multe detalii pe neversea.com. 
 
Sursă:Comunicat Festivalul Neversea