CKAY, artistul cu peste 1 milion de stream-uri, vine, în premieră, în România, la Festivalul Neversea

CKAY, ARTISTUL CU PESTE 1 MILION DE STREAM-URI, 

VINE ÎN PREMIERĂ ÎN ROMÂNIA, LA FESTIVALUL NEVERSEA 

 

CEA MAI CĂUTATĂ PIESĂ DE PE SHAZAM ÎN 2022, 

LOVE NWANTITI”, SE VA AUZI ÎN ACEASTĂ VARĂ

LA MALUL MĂRII NEGRE

Cântăreţul, compozitorul şi producătorul nigerian CKay vine pentru prima dată în România, la cel mai mare festival de pe o plajă din Europa, Neversea, care are loc în Constanţa, pe plaja Neversea Beach, între 6-9 iulie 2023. 

CKay este un artist consacrat pe scena afrobeats, datorită orientării muzicale, emo-afrobeat, la care a inclus elemente din R&B şi dancehall. A fost nevoie de o versiune remix pentru single-ul „Love Nwantiti”, care a ajuns viral pe platformele de streaming. Nigerianul a lansat piesa în anul 2019, odată cu apariţia EP-ului „CKay The First”. Doi ani mai târziu, single-ul a ajuns la un număr impresionant de accesări pe TikTok, de 2,5 milioane. 

CKay a reuşit să devină un artist global, întrucât piesa sa a fost câştigătoare la categoria „Most Shazamed Song In The World”. După succesul pe care l-a avut pe platformele de streaming, CKay a debutat în clasamentele oficiale din întreaga lume, iar în luna mai a anului trecut, „Love Nwantiti" a devenit prima piesă a unui artist african care a trecut de 1 miliard de stream-uri pe platforma Spotify, fiind cel mai mare hit din istoria muzicală africană. În prezent, artistul are un număr de peste 128 de milioane de ascultători lunar pe Spotify. 

Festivalul NEVERSEA din acest an se află la ediţia aniversară şi promite a fi cea mai spectaculoasă ediţie de până acum. Artişti şi DJ de top, la nivel naţional şi internaţional, vor urca între 6-9 iulie pe scena principală a festivalului: J Balvin, Lil Uzi Vert, Alok, Don Diablo, Sofi Tukker, Lost Frequencies, Steve Aoki, Timmy Trumpet, Tujamo, Morten, Salvatore Ganacci, duo-ul Vini Vici şi mulţi alţii.  

Scenele secundare vor completa tabloul artistic de festival. Pe scena Daydreaming vor urca Day Dreamers (Marwan Dua, Woodnote & DUb FX), Hernan Cattaneo B2B Nick Warren, Maga, Marwan Dua, Matthew Dekay B2B Yokoo, Paax (Tulum), Pablo Fierro, Sebastien Leger şi mulţi alţii, care îi vor bucura pe toţi iubitorii genurilor house, deep house, tribal şi ambiental music. 

Scena The ARK va fi, de asemenea, o explozie de ritmuri trap, rap, hip-hop, dubstep, trip-hop, asigurate de artişti români şi străini, precum Borgore, Amuly, Azteca, Berechet, Dub FX & Woodnote, Ian, IDK, Killa Fonic, Macanache, Marko Glass Ft. BVCOVIA, M.G.L., Nane, OG Eastbull, Oscar, Paraziţii, Petre Ştefan, Phunk B, Puya, Rava, Şatra B.E.N.Z., Specii, Yny Sebi şi mulţi alţii. 

ABONAMENTELE ŞI PACHETELE DE GRUP PENTRU FESTIVAL SUNT DISPONIBILE PE SITE-UL OFICIAL 

Toţi cei care doresc să participe la eveniment pot achiziţiona online abonamente pentru festival, dar şi pachete de grup, de pe site-ul oficial: neversea.com.

Organizatorii au lansat, special pentru tineri, şi pachete UNDER21, avantajoase pentru toţi cei sub 21 de ani, care îşi doresc să fie parte din povestea de la malul Mării Negre. 

Festivalul NEVERSEA are loc în perioada 6 – 9 iulie 2023, în Constanţa, iar la eveniment sunt aşteptaţi zeci de mii de fani din România, dar şi din afara ţării şi peste 150 de artişti şi DJ, care vor asigura 4 zile şi 4 nopţi de neuitat. 

Sursă:Comunicat Festival Neversea