Peste 4,2 milioane de euro au fost atraşi în comunitatea locală de către Massif. Bugetul organizatorilor a depăşit 3,5 milioane de euro
Prima ediţie a festivalului Massif a fost un succes şi a adus în Poiana Braşov peste 100 de artişti români şi internaţionali, precum şi peste 38.000 de participanţi. Toţi aceştia s-au bucurat de muzică, munte şi sporturi de iarnă la cele 3 scene de la baza pârtiei Bradu şi la cele 3 apres-ski-uri partenere: Nuba Chalet, Yager Chalet şi Kupa. Pentru prima ediţie, grupul  UNTOLD UNIVERSE a investit un buget de peste 3,5 milioane euro.
 
Festivalul s-a bucurat de prezenţa iubitorilor de distracţie din toată ţara. Conform datelor oficiale, din totalul participanţilor, 31% au fost din Braşov, 18% din Cluj-Napoca, 17% din Bucureşti, iar restul de 34% fiind din alte zone ale ţării. Cei care au venit din afara Braşovului s-au cazat în oraşul de la poalele munţilor sau în Poiana Braşov. În staţiune, hotelurile de 3 stele partenere Massif au avut un grad de ocupare de peste 70%, iar cele de 4 stele de peste 80%.
Conform estimărilor, participanţii veniţi din afara oraşului Braşov au cheltuit în cele 3 zile de festival, în medie, suma de 470 euro/persoană. Acest lucru înseamnă o infuzie de      capital în comunitatea locală de peste 4,2 milioane euro, bani care s-au îndreptat către      afacerile locale (restaurante, cafenele, transport privat, mall-uri), către hoteluri şi proprietarii apartamentelor şi caselor care au oferit cazare pe perioada festivalului.
DRAGOŞ ANASTASIU, INVESTITOR ÎN PROIECTUL MASSIF
Unul dintre oamenii care a crezut în potenţialul proiectului Massif, încă de la prima ediţie, este antreprenorul român de succes Dragoş Anastasiu.
Acesta s-a alăturat grupului UNTOLD UNIVERSE în organizarea festivalului, achiziţionând un pachet de acţiuni în compania care a lansat proiectul din Poiana Braşov. Dragoş Anastasiu este fondatorul Grupului Eurolines, ale cărui cele mai importante linii de business acoperă industria ospitalităţii – Green Village 4* Resort şi Valea Verde Retreat, precum şi un segment important din industria închirierilor de maşini prin Enterprise Rent A Car.
,,Admir curajul şi determinarea echipei UNTOLD Universe de a-şi duce mai departe       visurile, de a trece peste toate obstacolele din ultimii 3 ani, fără să îşi piardă dorinţa de a inova şi de a aduce bucurie publicului. Mă bucur să le fiu aproape în acest nou proiect şi am încredere că va creşte şi se va dezvolta” declară Dragoş Anastasiu.
 
 Sursă:  UNTOLD Universe