Nu-l cunoaşteţi încă pe LocoDj?!? E timpul s-o faceţi

 Există câteva lucruri care-l validează ca fiind printre cei mai cunoscuţi dj din vestul ţării, iar, pentru început, aveţi parte de o prezentare mică, dar importantă a activităţii lui muzicale.
      Cele 11 mil. de vizualizări, obţinute cu piesa "La Reina", realizată în anul 2020, în colaborare cu Alex Mica, promovată de casa de discuri "Voices Media" şi în al cărei videoclip protagonistă este Daniela Crudu, au venit ca un prim motiv de recunoaştere, la un asemenea nivel, a talentului LocoDj.
      El este deschis spre a aborda noul din muzică, îmbinând elemente din muzica retro cu ritmurile moderne, dar şi de a crea piese noi pe ritmuri care sunt acum în mare vogă.
   Astfel, genul afro-dance, un gen nou ascultat în România, îşi găseşte locul într-o altă realizare muzicală. Este vorba despre piesa "Zâmbete", la care a colaborat cu Reyna, la începutul anului 2021.
     Un alt succes îl reprezintă un cover al unuia dintre cele mai mari hituri, la nivel mondial, şi-aici este vorba despre piesa "Live is life", la care a colaborat cu Geo da Silva.
     Pentru că LocoDj spune că este deschis la tot felul de colaborări, unele chiar neaşteptate, iată că vara anului 2021 îl aduce în atenţia admiratorilor lui, într-o altă manieră, diferită de cea cu care îi obişnuise până în acel moment. Şi pentru că folclorul a reprezentat mereu o sursă de inspiraţie pentru muzica românească, el nu ezită să reînvie una dintre cele mai iubite piese din folclorul bănăţean, şi anume piesa "Frumoasă vecina noastră", a renumitului interpret, Tiberiu Ceia, însă, ca element de noutate este ritmul etno-dance, într-un mixaj de excepţie.

Sigur că a ales să colaboreze cu una dintre tinerele şi talentatele interprete de muzică populară bănăţeană, Dana Gruescu.
    Pentru că abordarea mai multor genuri muzicale reprezintă mereu o provocare, iar curajul şi ambiţia nu îi lipsesc lui LocoDj, tot în anul 2022, acesta încearcă şi reuşeşte o nouă colaborare, de data aceasta cu un alt nume cu rezonanţă, însă din zona manelelor şi a muzicii de petrecere, Rodica Olariu, dar şi cu Dj. Killer, în urma căreia a luat naştere o altă piesă de succes: "Leul din Safari".
    Trebuie menţionat faptul că LocoDj nu este apreciat doar pe pământ românesc, ci şi în străinătate, iar lucrul acesta este dovedit de solicitările pe care le-a primit de la comunităţile de români din Irlanda şi din Germania, solicitări pe care le-a onorat cu mult drag.
    Finalul unui an care a început atât de frumos nu putea să fie altfel decât minunat. Se ştie deja că rolul unui dj este cel de a le aduce o stare de bine acelora care ascultă şi care îndrăgesc muzica lui.
    ”N-ai cum să nu simţi împlinire atunci când tinerii studenţi din Timişoara îşi doresc să le oferi seri de neuitat, prin muzica pe care le-o oferi în "Sesiunea de noapte", care înseamnă un party organizat în mai toate oraşele mari din ţară, în care există universităţi”, spune LocoDj.
     Locaţiile din Timişoara, în care poate fi găsit LocoDj şi echipa Sesiunea de noapte, sunt cluburile Heaven, D'arc şi Fratelli.
     În spiritul sărbătorii Crăciunului, dar şi pentru că şi-a dorit ca anul 2022 să se încheie şi mai frumos, celor care îi urmăresc activitatea le-a adus în dar un remix al uneia dintre cele mai frumoase colinde, "Florile dalbe", în genul electronic dance music.
     După cum se vede, e de urmărit activitatea lui LocoDj. Anul 2023 va fi, cu siguranţă, cel puţin la fel de bogat muzical, ca şi anul care tocmai s-a încheiat, pentru că ambiţia şi dragul pentru ceea ce a ales să facă, aşa cum, probabil, deja v-aţi dat seama, nu îi lipsesc.
    Sigur că, pe lângă toată activitatea aceasta artistică, echipa LocoDj este solicitată la o mulţime de evenimente private.
    De reţinut este şi faptul că, dacă doriţi să vă convingeţi de cât de buni sunt, îi puteţi găsi la fiecare sfârşit de săptămână, la Club 69, în localitatea Deta, o locaţie în care distracţia este la ea acasă!
    Acestea fiind spuse, LocoDj pregăteşte multe surprize pentru public, aşa că, fiţi pe fază!

Sursă: Comunicat Carmen Vasilescu - PR