Prima zi a festivalului Massif a fost traita cu bucurie de cei peste 11.000 de participanti
PESTE 11.000 PARTICIPANŢI ÎN PRIMA ZI A FESTIVALULUI MASSIF
DIMITRI VEGAS ŞI MATTN, HEADLINERI AI PRIMEI EDIŢII A FESTIVALULUI MASSIF AU AVUT UN MOMENT SPECIAL PE MAINSTAGE. A FOST PENTRU PRIMA DATĂ CÂND MATTN A DESCHIS DJ SET-UL SOŢULUI SĂU
        Prima zi a festivalului Massif a fost trăită cu bucurie de cei peste 11.000 de participanţi veniţi din toată ţara pentru a trăi o experienţă memorabilă alături de prieteni şi de artiştii preferaţi. 
Cei care au ajuns în Poiana Braşov s-au bucurat din plin de atmosfera de festival, iar scenele amplasate în perimetrul evenimentului au oferit participanţilor un mix de genuri muzicale. 
Unul dintre cele mai aşteptati DJ de pe mainstage a fost Dimitri Vegas, artistul care ocupă locul 3 în clasamentul celor mai buni 100 de DJ-i ai lumii. 
Un ,,crowd control” dus la nivelul următor, aşa poate fi descris DJ set-ul lui Dimitri Vegas la prima ediţie a festivalului Massif. 
,,Am o bucurie imensă de fiecare dată când vin în România, pentru că de fiecare dată experienţa e diferită. De această dată sunt în Poiana Braşov alături de MATTN, soţia mea. Se întâmplă destul de rar să avem această posibilitate de a fi amândoi pe aceeaşi scenă a unui festival. Am avut şi un moment live împreună pe mainstage-ul primei ediţii a festivalului Massif” a declarat Dimitri Vegas. 
Fanii lui Dimitri Vegas s-au bucurat de această conexiune intensă cu DJ-ul lor preferat. Artistul trăieşte o frumoasă poveste de dragoste cu Anouk Matton aka MATTN, o poveste care a ajuns şi pe scena principală a festivalului Massif.
MATTN a deschis set-ul lui Dimitri Vegas. Cei doi au mai fost împreună pe scenele marilor festivaluri ale lumii, dar a fost pentru prima dată când s-a întâmplat ca MATTN şi Dimitri Vegas să aibă un astfel de moment. În timpul show-ului ei, MATTN a avut un moment special cu Alexandra Stan.
Delia, Grasu XXL şi Ştefania au cântat live pe scena principală a festivalului Massif, iar fanii i-au acompaniat pe melodiile preferate.
Scenele G.O.A.T. (Greatest Of All Time) şi Retro Fantesia au fost pline de iubitori ai celor mai mari hituri din istoria muzicii, de mixuri noi şi inedite, de la pop, rock, hip-hop, trap, muzică electronică şi folclor autentic. Lupii lui Calancea şi Surorile Oşoianu au umplut scena G.O.A.T. şi au încins atmosfera cu un spectacol live de neuitat.
Petreceri marca Massif au fost şi la cele 3 apres-ski-uri Nuba BeMassif Chalet, Yager BeMassif Chalet şi Kupa BeMassif.
Peste 11.000 de participanţi sunt aşteptaţi în a doua zi a festivalului Massif. Inna, Kadebostany, Quintino, Dirty Nano, Killa Fonic şi Alex Super Beats se numără printre artiştii care vor urca pe scena principală.
Andreea Esca şi Otravă, The Hollygood Gang, David Ciente, Damian Drăghici şi Orchestra Damian & Brothers vor anima atmosfera în scena G.O.A.T., iar scena Retro Fantesia îi aşteaptă pe fani cu remixuri ale celor mai cunoscute piese rock, pop şi dance din anii 80 până în prezent.
Organizatorii reamintesc planul de mobilitate creat împreună cu autorităţile locale pentru accesul în Poiana Braşov. În perioada festivalului Massif, în intervalul orar 11:00 - 01:00, accesul în staţiune pe ruta Braşov - Poiana Braşov este permis numai transportului public, autospecialelor MAI, maşinilor acreditate, operatorilor privaţi de transport şi firmelor de ridesharing. 
Cei care sunt cazaţi în unităţile hoteliere din Poiana Braşov şi vin cu maşina personală pot ajunge la destinaţie, între 11:00 şi 01:00, numai pe ruta Râşnov – Poiana Braşov.
Mijloacele de transport în comun circulă pe ruta Braşov – Poiana Braşov din 10 în 10 minute, în intervalul orar 08:00 – 01:00, pentru a facilita accesul la festival. 
Mijloacele de transport în comun care circulă pe ruta Râşnov (Poligon - parcarea de la Cetate) - Poiana Braşov pleacă din 20 în 20 de minute, de la 8:00 la 00:00.
Festivalul Massif îşi deschide porţile la ora 12:00, iar petrecerea se termină după miezul nopţii.
Sursa:Comunicat Festivalul Massif/ Untold