CUM AJUNGI CEL MAI RAPID ŞI UŞOR ÎN POIANA BRAŞOV PENTRU PRIMA EDIŢIE A FESTIVALULUI MASSIF

În două săptămâni începe festivalul Massif, un concept nou de divertisment, menit să transforme Poiana Braşov în cea mai mare petrecere pe care poţi să o trăieşti la munte cu prietenii tăi şi prietenii prietenilor tăi.

În weekendul 3-5 martie, Poiana Braşov devine astfel cea mai mare zonă de distracţie pentru toţi cei care iubesc iarna, muzica şi vibe-ul de festival.

Peste 12.000 de oameni sunt aşteptaţi în fiecare zi la primul festival care transformă o staţiune montană într-o petrecere de proporţii epice! Pentru ca evenimentul să decurgă conform aşteptărilor, organizatorii au pregătit o serie de recomandări.

Organizatorii Massif le recomandă fanilor care sunt cazaţi în Braşov, dar şi celor care locuiesc în oraş, să nu folosească maşina personală pentru a ajunge la festival şi să utilizeze, în schimb, mijloacele de transport public.

Cei care vin din Bucureşti sunt sfătuiţi de către organizatori să aleagă trenul ca şi mijloc de deplasare spre Braşov, pentru a evita traficul de pe

Valea Prahovei. Organizatorii, împreună cu autorităţile locale, vor pune la dispoziţia fanilor autobuze şi microbuze care vor face zilnic, în perioada

festivalului, transferul participanţilor din Braşov în Poiana Braşov,

precum şi din staţiune înapoi în oraş. În zilele următoare vor fi publicate

programul şi staţiile mijloacelor de transport.

De asemenea, pentru a se bucura de şi mai multă distracţie la munte, participanţii sunt aşteptaţi în oraş, dar şi în staţiune, începând cu data de 2 martie.

Festivalul se deschide în fiecare zi de la ora 12:00 şi se închide după miezul nopţii. Massif va avea 6 scene, amplasate în mai multe zone din

Poiana Braşov. 3 scene vor fi în Massif Winter Village, la baza pârtiei Bradu, iar alte 3 scene sunt realizate în parteneriat cu apres ski-urile

renumite din staţiune: NUBA CHALET, YAGER CHALET şi KUPA APRES-SKI BAR.

VEZI LA CE ORĂ URCĂ ARTISTUL PREFERAT PE SCENĂ

Organizatorii au anunţat programul pe zile şi ore la festivalul Massif. Fanii pot verifica deja lista artiştilor lor preferaţi şi scenele pe care ei vor urca.

VINERI - 3 MARTIE, printre headlinerii anunţaţi, vor fi prezenţi:

Grasu XXL - 17:40

Delia - 19:00

MATTN - 20:15

Dimitri Vegas - 21:15

SÂMBĂTĂ - 4 MARTIE, printre headlinerii anunţaţi, vor fi prezenţi:

Killa Fonic - 16:20

Inna - 17:25

Kadebostany - 18:15

Quintino - 20:45

DUMINICĂ - 5 MARTIE, printre headlinerii anunţaţi, vor fi prezenţi:

Deliric x Silent Strike - 17:30

Ian - 18:30

MORTEN - 19:25

Nicky Romero - 20:45

Programul complet al Massif este disponibil pe site-ul festivalului şi poate suferi modificări.

Abonamentele pentru prima ediţie Massif sunt disponibile pe site-ul bemassif.com. Preţurile pornesc de la 79 euro plus taxe General Access şi urcă până la 250 euro plus taxe pentru VIP. Tot pe site-ul festivalului, fanii găsesc şi cazare în Poiana Braşov pentru perioada evenimentului.

Peste 100 de artişti, trupe şi DJ-i vor urca pe scenele Massif între 3 şi 5 martie. Vino să trăieşti cea mai tare excursie la munte cu prietenii tăi, la puterea 1000!