Bilete suplimentate pentru cele 5 concerte ale artistului ANDRE RIEU de la Cluj-Napoca

Celebrul violonist ANDRÉ RIEU revine în România pentru o serie excepţională de cinci concerte ce vor avea loc pe scena sălii BT-Arena din Cluj-Napoca, cu prilejul Mărţişorului, între 28 februarie şi 4 martie, începând cu ora 19:30. Succesul răsunător al artistului este demonstrat încă o dată prin faptul că biletele sunt insuficiente pentru a acoperi cererea mare a publicului.

Ca atare, biletele disponibile pentru toate cele cinci concerte consecutive au fost epuizate în totalitate.

Din dorinţa de a satisface cererea publicului, organizatorii au reanalizat spaţiul şi au optimizat capacitatea sălii BT-Arena pentru a suplimenta biletele pentru fiecare seară de concert. Deşi, numărul acestora este restrâns, persoanele interesate îşi pot achiziţiona ultimele bilete în mod exclusiv din reţeaua Eventim.ro

Peste 37.000 de spectatori veniţi din toate colţurile ţării, dar şi turişti străini, se vor bucura de minunata experienţă muzicală oferită de André Rieu în inima Ardealului alături de cea mai mare orchestră privată din lume, Johann Strauss Orchestra.

În perioada 28 februarie – 4 martie, spectatorii din Cluj vor fi martorii unor seri festive, cu muzică live variată, umor şi bucurie. Totodată, vor afla de ce André Rieu este artistul care livrează publicului unul dintre cele mai populare concerte live din lume, de foarte mulţi ani.

André Rieu este pur şi simplu un fenomen muzical ca nimeni altul, un adevărat rege al romantismului, care a vândut până în prezent peste 40 de milioane de CD-uri şi DVD-uri şi a fost de 30 de ori pe poziţia nr. 1 în topurile din întreaga lume. Împreună cu Johann Strauss Orchestra, alcătuită din 60 de muzicieni, André a creat o renaştere globală a muzicii de vals, punând în scenă spectacole extravagante pe măsură.

Artistul deţine un palmares impresionant: are peste 480 de premii de platină, trei premii Classical Brit pentru „Albumul anului” şi miliarde de vizionări pe YouTube. André este unul dintre cei mai mari artişti solo masculini din lume. În fiecare an, spectacolele sale live atrag peste 600.000 de fani şi înregistrează vânzări ce le depăşesc pe ale altor artişti, precum Coldplay, AC/DC sau Bruce Springsteen.

Concertele mele sunt despre bucurie şi dragoste!” spune André Rieu. „Ar trebui să luăm decizii în viaţa noastră cu inima, nu cu capul. Oamenii mă întreabă adesea „cum îţi alegi programul?” – răspunsul este: cu inima. Îl iubesc pe Johann Strauss, dar sunt şi fascinat de Andrew Lloyd Webber sau Bruce Springsteen. Ar trebui să încercăm să nu ne mai stabilim limite – nu doar în ceea ce priveşte muzica, ci şi în viaţa noastră în general.” – spune André Rieu.

Pe scenă, talentul muzical incredibil, pasiunea şi carisma lui André creează un spectacol magic. Concertele sale romantice şi distractive îi determină pe spectatori să se ridice în picioare şi să danseze pe culoar. În toate concertele lui André Rieu spectatorii pot fi observaţi cu uşurinţă cum trec de la o stare la alta; râd, plâng, aplaudă, dansează şi se îmbrăţişează atunci când ascultă frumoasele valsuri sau coloane sonore ale unor filme celebre, melodii spirituale, cântece populare sau marşuri, dar şi suntele magice ale preţioasei sale viori Stradivarius ce datează din anul 1732; Concertele sale sunt un amestec perfect de melodii antrenante, romantice, festive şi emoţionante, combinate cu surprize, baloane, solişti foarte talentaţi şi, desigur, cu simţul umorului al maestrului André.

Întregul show este despre emoţii!

Cunoscut de milioane de oameni din întreaga lume drept „Regele Valsului”, André Rieu este căsătorit de 47 de ani şi locuieşte împreună cu soţia sa, Marjorie, într-un castel romantic, construit în 1492 în oraşul său natal, Maastricht/Olanda. Cuplul are doi fii şi cinci nepoţi. 

Sursa:Comunicat-PR Nicoleta ION