Dj Lucian&Geo lanseaza impreuna cu Next Route piesa

Dj Lucian (Lucian Mitrache) & Geo (Naita George) revin în forţă si lansează împreună cu Next Route (Beznea Teodor Dorinel), o nouă piesă de calitate, care se numeşte "You Miss Me". Lansată împreună cu labelul spaniol Planeta Dance Music, un label foarte popular în întreagă lume, "You Miss Me" este o piesa perfectă pentru Luna Iubirii,fiind plina de emoţie şi romantism,ducându-ne cu gândul la o iubire din trecut şi reuşind sa fie o adevărată hrană spirituala pentru suflet şi minte. Nouă piesă va avea lansarea oficială la radio în ţări precum Spania, Portugalia,Italia, Grecia,Bulgaria şi Serbia, fiind cunoscut faptul,că cei doi artişti şi producători români sunt foarte apreciaţi de dj-ii şi producătorii din afară, unde piesele lor se bucura de un feedback pozitiv.

Dupa ce au lansat remixul oficial al piesei Faydee&Costi-Luana, produs impreuna cu Sean Norvis(piesa a reusit sa depaseasca pe Youtube, pe canalul oficial Cat Music, peste 100 de mii de vizualizari, in doar 2 luni),Dj Lucian&Geo au facut show la cel mai tare party de Revelion, alaturi de celebrii Martin Garrix (locul 1 in top 100 Dj’s),legenda muzicii trance , Paul Van Dyk,Timmy Trumpet sau Robin Schulz. Dj Lucian&Geo pregatesc piese si remixuri noi, dar si colaborari de exceptie in premiera pentru Romania.

Next Route (Beznea Teodor Dorinel) este un tânăr încrezător şi talentat din Sascut, judeţul Bacău, cu o experienţă de 5 ani in muzica care e gata să cucerească piaţa muzicală din România, dar şi cea internaţională. Acesta a produs şi a lansat multe piese care se bucură de aprecierea iubitorilor de muzică şi este celebru deja pe reţelele de socializare, melodiile lui au generat peste 20.8 milioane de vizualizari in total pe YouTube,TikTok si din Reels pe Instagram si Facebook. Pentru viitor pregateste multe piese surpriza , dar si un album rap/trap.
Dj Lucian:"Dragi prieteni,această piesă este un cadou din partea noastră pentru toţi iubitorii de muzică din întreagă lume.
Muzica si dragostea sunt cele doua aripi ale sufletului.Viaţa e plină de obstacole, dar şi de bucurii.
Nu ezitaţi niciodată, nu renuntati la visele voastre, gândiţi-vă că este cineva care va iubeşte,că nimic nu este imposibil şi ca veti reusi pană la urma.Faceţi din vise realitate!Umpleti-va sufletul cu frumuseţe si muzica buna!Mulţumim frumos tuturor celor care ne susţin şi ne apreciază muzică,dar şi celor care ne pun beţe în roate pentru că ne motivează şi mai mult.Fără voi dragilor, noi nu am există!"
Sursa:Comunicat Best Music