Cu 4 concerte care au devenit sold-out într-un timp record,  celebrul artist ANDR RIEU susţine al cincilea concert  pe 28 februarie 2023, la Cluj-Napoca

Cu peste 30.000 de bilete vândute într-un timp record pentru patru concerte consecutive programate între 1 şi 4 martie 2023, la BT-Arena din Cluj-Napoca, organizatorul evenimentului Laishoo Events împreună cu artistul André Rieu au găsit soluţia pentru a programa data celei de-a cincea reprezentaţie din dorinţa de a acoperi numărul mare de cereri din partea publicului.

Astfel, concertul cu numărul 5 va avea loc în data de 28 februarie, la BT Arena din Cluj-Napoca, începând cu ora 19:30. Persoanele care nu doresc să piardă şansa de a lua parte la spectacolele maestrului André Rieu îşi pot achiziţiona biletele disponibile în reţeaua Eventim.ro.

Maestrul André Rieu va urca pe scena sălii BT-Arena din Cluj-Napoca, timp de cinci zile, pe 28 februarie, 1, 2, 3 şi 4 martie 2023 alături de Johann Strauss Orchestra, cea mai mare orchestră privată din lume.Concertul grandios face parte din cadrul turneului mondial al anului 2023 şi va fi cu siguranţă unul dintre cele mai importante evenimente concertistice din România.

Şi de această dată, artistul care a făcut muzica clasică accesibilă milioanelor de oameni din întreaga lume şi a transformat valsul într-o senzaţie internaţională, le va oferi spectatorilor o nouă experienţă muzicală de neuitat. Concertele romantice şi vesele susţinute de André Rieu includ compoziţii de muzică clasică, valsuri, muzică de film şi operă, dar şi melodii pop care au cucerit publicul din întreaga lume. Pe muzica lui André Rieu zeci de mii de spectatori prezenţi pe stadioane au vibrat şi s-au legănat pe valsul lui Dmitri Shostakovich, în timpul pauzelor mai multor meciuri de fotbal jucate în Liga Campionilor, iar turneele sale mondiale ajung anual la peste jumătate de milion de oameni.

Videoclipurile lui André Rieu pe YouTube depăşesc cu mult peste 1 miliard de vizualizări; aproape 9 milioane de fani din întreaga lume îl urmăresc pe Facebook. Între cele 40 de milioane de albume vândute, cel mai recent album, lansat în 2022, intitulat „Happy Together” i-a adus din nou succesul, acesta aflându-se în primele 10 poziţii ale topurilor internaţionale.

Turneele lui André Rieu depăşesc în mod regulat turneele mai multor vedete pop şi rock din lume. Concertele sale garantează audienţei o seară extraordinară pentru întreaga familie. Reîntâlnirea publicului cu muzica lui André Rieu reprezintă, de asemenea, un răsfăţ vizual; începând cu intrarea celebrului violonist şi a muzicienilor săi prin mulţime, la momentul urcării pe scenă şi a începerii concertului, până la costumele fastuoase sau la ecranul impresionant din spatele orchestrei pe care sunt proiectate imagini speciale pentru fiecare melodie în parte.

André Rieu se bucură de aprecierea unui număr impresionant de fani din ţara noastră. În 2015, artistul a susţinut 7 concerte sold-out, în Piaţa Constituţiei din Capitală, loc numit de artist ca fiind „Centrul Universului". La concertele din Piaţa Constituţiei a fost aplaudat de peste 85.000 de spectatori şi a scris o pagină importantă în istoria concertelor din România, fiind catalogat cel mai amplu eveniment concertistic al anului 2015".

La numai un an distanţă André Rieu a susţinut alte două concerte sold-out în aceeaşi locaţie, cu peste 25.000 de spectatori, iar în 2019, cu puţin timp înainte de pandemie, publicul din Cluj-Napoca a luat cu asalt cunoscuta sală BT Arena, epuizând toate biletele. După seria de 4 concerte sold-out, susţinute în acel an, la Cluj-Napoca, iată că André Rieu a inclus România în programul turneului mondial al anului 2023.

Sursa:Comunicat PR NICOLETA ION