CADOUL PERFECT DE CRĂCIUN: PACHETE DE ABONAMENTE LA CELE MAI AŞTEPTATE FESTIVALURI DIN EUROPA, UNTOLD, NEVERSEA ŞI MASSIF

Cei care îşi doresc să ajungă în 2023 la unele dintre cele mai aşteptate festivaluri de muzică din Europa, UNTOLD, Neversea şi Massif au acum şansa să achiziţioneze un pachet de abonamente pentru toate cele trei evenimente la jumătate de preţ. Fanii pot cumpăra abonamente General Access pentru cele trei mari festivaluri de muzică de anul viitor, Massif, Neversea şi UNTOLD, la un singur preţ special, de 299 euro + taxe. Astfel, cei care achiziţionează acest pachet, economisesc 309 euro + taxe din preţul final al abonamentelor.

Acest combo pack pentru un an de neegalat al distracţiei, călătoriilor muzicale şi experienţelor unice este disponibil pe site-ul fiecărui festival: Massif, Neversea şi UNTOLD. Astfel, cu doar 299 euro + taxe, fanii îşi asigură intrarea la toate cele 3 festivaluri, care vor avea loc astfel: Massif – 3-5 martie 2023 în Poiana Braşov, Neversea – 6-9 iulie 2023 în Constanţa, UNTOLD – 3-6 august 2023 în Cluj-Napoca.

Pe lângă acest combo pack, fanii festivalului Neversea au şansa să câstige premii dacă îşi cumpără în decembrie abonamente pentru ediţia din 2023. Sesiuni de make-up, hairstyle, fotografii, tricouri, şepci, brăţări, hanorace, abonamente sau vouchere pentru mâncare şi băutură sunt premiile puse la bătaie de organizatori. Campania X-Mas Lucky Drop se desfăşoară în perioada 15 – 23 decembrie 2022, pe contul de Instagram Neversea. Fiecare zi relevă un alt premiu, iar fanii pot afla care este acela doar urmărind festivalul pe Instagram.

Toţi cei care cumpără abonamente la Neversea 2023, în perioada 13-31 decembrie 2022, intră automat în tragerea la sorţi pentru campania X-Mas Lucky Drop by Neversea. Pe 9 ianuarie 2023, organizatorii festivalului vor anunţa cine sunt norocoşii câştigători şi ce cadou primesc.

Mai mult decât atât, începutul anului 2023 va veni şi cu primul anunţ de artişti internaţionali şi nu numai, care vor urca pe scenele festivalului Neversea. 

Sursa:Comunicat UNTOLD Grup