MUSIC SOUND TRUCK by djConte - un proiect de scenă modernă pe 4 roţi
Iubitorii de MUZICĂ RETRO au mai nou, un mod inedit de a interacţiona cu genul preferat, graţie unui proiect de scenă modernă pe 4 roţi, care colindă România - MUSIC SOUND TRUCK -
Marius Gavrilă alias djConte este creatorul acestui interesant şi impresionant prototip de scenă, gata în 10 minute, creat din caroseria unui camion de mare tonaj, echipat cu tehnică şi sisteme de ultimă generaţie, lumini şi lasere, efecte speciale si un minunat DECOR AUTENTIC RETRO personalizat pentru iubitorii genului.
Reporter:
Ştim ce auzim când ascultăm muzică retro. Ştim ce simţim când dansăm pe muzica retro.
Însă tu spui că ceea ce vedem în faţa ochilor, când toate aceste simţuri se conectează, e la fel de important!
Acesta este motivul pentru care tu ai transformat un camion într-o scenă plină cu artefacte retro, care să redea perfect atmosfera de altădată, odată cu sunetul!
Marius Gavrilă:
Da, foarte adevărat, MUSIC SOUND TRUCK este cea mai nouă scenă din ţară, un veritabil TRUCKSTAR şi cel mai bun suport pentru evenimentul nostru RETRO NOSTALGIA FESTIVAL, care va colinda România şi va fi pe val în următorii ani.
O discotecă în aer liber indiferent de anotimp. Feerică iarna, energică vara...
Prioritatea noastră este să ajungem cu acest Camion Muzical în toate oraşele ţării, chiar şi în cele foarte mici, la fanii muzicii retro. Ei ne scriu mereu şi asta îşi doresc. Sunt peste 60.000 de fani ai genului care urmăresc proiectul @djcontediskoteka, dar care nu reuşesc să ajungă la evenimentele noastre, de aceea vom merge noi la ei.
Dacă urmăriţi pagina oficială, în special cea de Facebook, veţi observa mereu comentarii precum „Doamne ce vremuri..” sau „Ce păcat, vremuri care nu se mai întorc”....Ba da, se întorc! djConte întoarce timpul înapoi!
Eu şi invitaţii mei vom reuşi acest lucru la Retro Nostalgia Festival şi pe această super scenă mobilă - Music Sound Truck! Pentru mine chiar este CEA MAI COOL SCENĂ pe 4 roţi din ţară!
Reporter:
Interesant cum sună: „truck” şi „track”. Primul e un camion, al doilea chiar o melodie „audio track”...e o coincidenţă? Sau te-ai gândit la toate?
Marius Gavrilă:
Nu de la început, dar pe parcurs când am început să facem pachetele oficiale de prezentare a evenimentului am realizat ce bine sună împreună, Track şi Truck... melodie, piesă, sound, camion, traseu, pistă, tur, circuit....a fost ca un semn că suntem pe drumul cel bun...(râde)
Reporter:
Îmi spuneai mai devreme ca este un proiect inedit, simpatic şi în acelaşi timp practic, că te regăseşti mai mult aşa, ca djConte şi ca artist.
Rămâi pliat pe genul ăsta de evenimente, pe scenă, sau putem întreba în continuare de Marius Gavrilă, impresarul vedetelor şi organizatorul de evenimente, în backstage?
Marius Gavrilă:
Sunt autorul legal şi moral al multor evenimente. După atâtea turnee şi spectacole, la un moment dat ai nevoie şi de puţină linişte, mai ales când ţi se naşte primul copil. Am luat o pauză.
Mi-a fost tare bine acasă, alături de familie.
Atunci a fost perioada în care am regândit totul. Apoi am descoperit la Karina, fetiţa mea, dragostea pentru muzică. Ea a crescut, şi tot ea şi-a dorit ca eu să mă întorc la scenă.
M-am întors şi am făcut DISKOteka la Timişoara în 2019. Am fost şi artist, şi organizator! Mi-a plăcut, evenimentul a ieşit super bine, am vrut să fac ceva şi în 2020 şi în 2021, pregăteam următoarele ediţii...
Pregăteam e puţin spus...aveam line-up, aveam parteneri, sponsori, artişti şi scenă, foarte mult de muncă, foarte mulţi oameni implicaţi, iar eu mult curaj...şi într-o secundă n-am mai rămas cu nimic. A venit pandemia, ne-a aruncat de colo-colo şi ne-a făcut pe toţi şah-mat. Crunt.
Ei, şi atunci a fost a doua oară când am regândit iarrr proiectele.
După principiul simplu dictat de timpurile pe care le trăiam: te adaptezi sau vei avea de pierdut. Şi ca să-ţi răspund la întrebare mă descurc şi sus pe scenă, şi în spatele ei. Deci rămân în zonă....
Reporter:
Şi aşa a apărut RETRO NOSTALGIA FESTIVAL şi vedeta incontestabilă MUSIC SOUND TRUCK pentru că, estetic vorbind, arată chiar bine!
Marius Gavrilă:
Nu imediat, dar pe hârtie arăta perfect! (râde) Dar acela a fost momentul când am gândit acest proiect. Între timp lucrurile s-au mai liniştit. Iar acum uite-l, e gata!
Spectacolul poate începe imediat! Are capacitate modulară maximă, se montează rapid, în 10 minute! Nu ridicăm schele. Nu vindem bilete. Nu invadăm stadioane.
Nu-l conectăm la curent! Toata lumea în câştig, si publicul, şi noi, şi organizatorul.
Venim oriunde, în parcuri, pe străzile copilăriei, pe aleile adolescenţei, ne puteţi întâlni în orice square public sau piaţetă, in locuri amenajate pentru concerte mai mici şi chiar avem un proiect super frumos în curtea unui liceu. Aşteptăm câteva sute de oameni, hai o mie, poate două, depinde de locaţie. Oameni frumoşi relaxaţi, bucuroşi că ne văd şi ne aud.
Spectacolele sunt realizate cu sprijinul Primăriilor sau al Consiliilor Locale.
Şi ce este cel mai important: Intrarea este liberă!
Cu MUSIC SOUND TRUCK baţi din palme o dată si începe show-ul!
Reporter:
Să înţeleg că djConte, creatorul celui mai iubit eveniment retro în Romania, Diskoteka Festival, urcă acum în Camionul Musical, o nouă cursă, un nou stil de distracţie?
Marius Gavrilă:
Exact! Sceno-tehnică de top, echipă de profesionişti, dansatoare superbe şi costume fabuloase, concursuri cu premii, tombole! Tot ce vrei!
Am cel mai bun inginer la sunet, cel mai bun regizor la lumini, Dj Rezidenti specialişti în anii ’80 şi ’90 plus artefactele Retro, din muzeul personal, Super Omul din Viniluri, Louis Armstrong în mărime naturală, dar şi cele mai mari Diskoball-uri din România, acele globuri din oglinzi care ne fascinau mereu în discotecile de altădată.
O parte dintre ele colindă ţara cu noi, o parte rămân acasă. Mi-am făcut o misiune din conservarea lor...
Reporter:
Turneul “Retro Nostalgia Festival” face parte din ascensiunea ta ca artist? Pentru că de curând te-am văzut şi pe scenă la Festivalul Intencity, alături de Sandra, Thomas Anders, Boney M... Şi îndrăznesc chiar să te întreb dacă putem spera şi la o ediţie DISKOTEKA 2023? Mai ai timp? Mai poţi?
Marius Gavrilă:
Iubesc foarte tare muzica retro şi artiştii ei, toată lumea ştie asta!
Iar muzica anilor '80 -'90 o simt ca pe a doua piele. Toţi cei de mai sus sunt o parte din prietenii mei...Pe unii o să-i revedeţi la Diskoteka anul viitor, iar o parte posibil la Intencity. Vedem, sunt detalii cu care vin în 2023...
Toate visele mele sunt realizabile şi mă ocup de asta. Nu mă lasă să dorm, dar şi dacă nu le fac, nu pot să trăiesc.
 Rămân cu toate într-o stare de veghe, pentru că mă ţin viu.
Deocamdată ne vedem la RETRO NOSTALGIA FESTIVAL şi la volanul SUPER TRUCK’ului.
Hai sus să-l vezi mai bine!
 
Când imaginaţia şi pasiunea pentru muzică se întâlnesc creezi cel mai tare prototip cu care să “rupi” şoselele:
„MUSIC SOUND TRUCK”... Camionul Musical aduce în oraşul tău, poate unul din cele mai aşteptate turnee ale anului, RETRO NOSTALGIA FESTIVAL!
 
Sursa:Comunicat de presa PR  Carmen Vasilescu