A fost lansat trailerul pentru filmul „Ramon”, produs de Pavel Bartoş

Premiera filmului - 3 februarie 2023, în cinematografele din România

Lansarea online a trailerului - 3 decembrie 2022

,,RAMON”. Cea mai bună comedie a anului 2023! Probabil!

Lungmetrajul produs de Pavel Bartoş şi Jesus del Cerro şi-a lansat trailerul marţi, 29 noiembrie, printr-un eveniment organizat la Football Museum Bucharest, unul dintre cele mai recente şi atractive obiective turistice din capitală. Peste 150 de invitaţi s-au bucurat, împreună cu echipa filmului şi cu actorii din distribuţie, de un preview a ceea ce urmează: lansarea în cinematografe a unei comedii spumoase, pe 3 februarie, 2023.

Lansarea online a trailerului - 3 decembrie 2022.

Mă bucur foarte tare că am avut alături de mine atât de mulţi oameni dragi şi tare faini, dar cel mai tare mă bucură faptul că le-am putut crea o experienţă, cred eu, unică, prin difuzarea trailerului, profitând bineînţeles de tehnologia şi dotările formidabile pe care acest loc le are. Am făcut din această ocazie un adevărat spectacol. Aş îndrăzni să spun o experienţă 360 grade. Am convingerea şi speranţa că a noastră comedie RAMON va fi un film foarte apreciat de public şi că îi va bucura foarte tare pe oameni. Tocmai de aceea aştept cu mare nerăbdare lansarea lui în cinematografe, din 3 februarie!” - Pavel Bartoş.

După succesul filmelor ,,Miami Bici”, ,,Hawaii” şi ,,Ho Ho Ho”, regizorul Jesus del Cerro şi-a pus amprenta asupra unei noi comedii de excepţie, ,,RAMON”. Jesus este încântat de colaborarea cu întreaga echipă şi de rezultatul final, care va putea fi urmărit din 3 februarie 2023.

Marţi am avut parte de o seară extrem de specială, pentru că, în sfârşit, după atâtea luni de muncă, am putut vedea şi simţi reacţiile publicului. A fost fantastic să-i vedem cum râd, cum se emoţionează şi se bucură de trailer şi de toată experienţa creată. A fost o seară specială, alături de prieteni şi de echipa tehnică şi artistică a filmului. A fost magic!” - Jesus del Cerro.

Invitaţii au avut parte marţi seară de experienţe inedite şi au interacţionat cu cele mai noi tehnologii: trailerul fost urmărit într-o cameră media, pe 5 ecrane simultan. Toţi cei prezenţi la eveniment l-au regăsit pe Ramon şi în alte atracţii şi activări create special în cadrul Muzeului Fotbalului. Toate acestea au contribuit la realizarea unui eveniment inedit care a crescut şi mai mult interesul şi a sporit nerăbdarea în perspectiva premierei din 3 februarie 2023.

Despre comedia ,,RAMON”

Povestea filmului este una plină de peripeţii şi mult umor, care are în prim plan personajul Ramon, un om simplu şi bun, care este pus în situaţii excepţionale, la care el nu ştie cum să reacţioneze, astfel că umorul şi imprevizibilul care se nasc din astfel de situaţii, poartă spectatorii printr-un carusel de stări şi evenimente, care mai de care mai haioase şi spectaculoase, finalul fiind unul neaşteptat.

Din distribuţie fac parte: Pavel Bartos, Smiley , Andreea Vasile, Alexandru Ion, Elvira Deatcu, Andreea Esca, Selly, Carmen Tănase , Ionuţ Rusu , Teona Stavarachi, Iulian Postelnicu, Bogdan Farcaş, Bogdan Horga, Doru Cătănescu, Ecaterina Lupu, Gabriela Iliescu şi mulţi alţi actori de excepţie.

RAMON este un film produs de Comic Entertainment si Studio Indie.

Sursa:Comunicat Raluca Măruntu/Communication Specialist-Magic Maker Communication

Foto ilustrativ/https://stirileprotv.ro/