Simona Ruscu a lansat melodia ”M-am născut în România”

Vă invităm să ascultaţi cea mai nouă melodie marca Simona Ruscu, o melodie plină de emoţie pentru românii de peste tot şi pentru ţara noastră frumoasă... o melodie pe care artista nu putea să nu o lanseze în pragul sărbătorii noastre naţionale, dorindu-şi să ureze tuturor românilor ”La mulţi ani! Ro.” .

”Muzica este viaţa mea şi forţa creativă care mă inspiră în toate. Povestea mea este puţin în diferită, în sensul în care am început să cânt la 16 ani şi am avut noroc să am lângă mine oameni care mi-au recunoscut talentul. Mi-am început cariera în muzică la 20 de ani şi la 22 de ani am lansat primul album de muzică populară din Banat ("Mi-o plăcut să cânt la nuntă")”, spune frumoasa cântăreaţă. ”Mereu m-a urmărit o pasiune puternică pentru evenimente (precum nunţile), pentru folclor şi pentru tradiţii, astfel încât am ales direcţia muzicii populare şi de petrecere”, adaugă Simona. ”Iubesc să promovez România şi românii ei de valoare. Sunt fascinată de business-urile româneşti de calitate şi de iniţiativele care aduc impact şi cu drag împărtăşesc poveştile lor către comunitatea mea de oameni frumoşi!”, declară artista.

Muzica si Versuri | Simona Mihaela Ruscu Vioara | Flavius Stanciu Studio & Mix & Master | Adi Flondor (ADF Studio Timisoara)
Videoclip: TFS by Ovidiu Roteliuc Produs de Norvis Music
Norvis Music / Timisul Records.
 
• iTunes https://music.apple.com/ro/album/m-am-nascut-in-romania-single/1655701875