GEO DA SILVA NE DEZVĂLUIE NOUA SA PIESĂ DE DANS!   ASCULTĂ “WONDERLAND”

Astăzi, dj-iul Geo Da Silva revine cu noul single “Wonderland”. 

Ascultă AICI prin Big Hit Production:  https://www.youtube.com/watch?v=0CJKcPtTBLI

 

Noua piesă de dans prezintă un stil clasic pentru el, legând piesa de rădăcinile muzicii timpurii ale lui Geo Da Silva şi captând esenţa anilor ’90 , melodia fiind destinată să aibă un impact asupra cluburilor de noapte, ringurilor de dans şi festivalurilor.

După această piesă, urmează lansarea pachetului de remixuri pentru “Gimme Sunshine”, împreună cu DJ Combo, care a ajuns să fie locul 1 în Polonia, la televiziunile cu profil muzical, inclusiv 4FUN Dance TV, ajungând chiar şi pe locul 1 pe site-urile de muzică ale dj-ilor polonezi.

“Aş vrea să mulţumesc PR-ului meu, Carmen Vasilescu, pentru profesionalismul de care dă dovadă. E o bucurie să colaborez cu ea.”, spune Geo Da Silva.

De asemenea artistul ne-a declarat:
“Pentru că sfârşitul de an mă găseşte în febra pregătirilor show-ului pentru sărbătorile de iarnă împreună cu echipa Wonderland Cluj Restort, alături de Dirty Nano, 3 Sud Est şi mulţi alţi invitaţi surpriză. Închidem 2022 şi începem euforic prima zi din 2023 alături de un recital surpriză al unuia dintre cei mai mari artişti ai României, ca să avem parte de un an plin de adrenalină!”

În ultimul an, Geo Da Silva a lansat, de asemenea, o colecţie impresionantă de piese de succes în lumea dance, inclusiv “Bambolero”, 2 cover-uri ale unor piese de succes Dan Spătaru, respectiv “Drumurile noastre” şi “Strengarul” cu Sean Norvis. 

 El a sărbătorit, de asemenea, aniversarea celor 25 ani de carieră făcând echipă cu resortul Wonderland din Cluj. 

Geo Da Silva rămâne un vârf de lance al generaţiei sale. În 2019, a început noua mişcare de sunet Retro Remix Party, în care DJ-ii şi fanii numesc deopotrivă “viitorul muzicii retro”. De asemenea, el continuă să-şi rezerve timp în studio pentru multe alte proiecte ale altor artişti mai tineri.

De peste 25 de ani, DJ-ul a reuşit să rămână în vârful jocului şi să nu încetinească prea curând. Este sigur să spunem că în această etapă a carierei sale, Geo da Silva ştie exact pe unde să o ia în continuare.