ANDRE RIEU anunţă cel de-al treilea concert la  BTArena Cluj-Napoca

La numai o săptămână de la vestea revenirii artistului André Rieu pe scena BT Arena din Cluj-Napoca, pentru două concerte pe 3 şi 4 martie 2023, fanii artistului au reacţionat ca de fiecare dată cu promptitudine şi au epuizat peste 80% din biletele puse în vânzare.

 Având în vedere interesul manifestat de publicul din România dar şi a admiratorilor din alte ţări, organizatorii vin în întâmpinarea publicului cu o nouă veste excelentă şi anunţă data celui de-al treilea concert ce va avea loc pe 2 martie 2023.

Biletele vor fi disponibile începând de marţi, 8 noiembrie, la ora 11:00 în reţeaua Eventim.ro.

Timp de trei zile, Clujul va deveni „Centrul Universului” unde, zeci de mii de spectatori vor petrece seri magice pe muzica maestrului André Rieu şi a celei mai mari orchestre private din lume - Johann Strauss Orchestra.

Artistul promite o nouă experienţă muzicală minunată, din care nu vor lipsi cele mai romantice melodii sau valsuri fermecătoare. Spectatorii din Cluj vor fi martorii unor seri festive pline de umor, emoţie şi bucurie. În acelaşi timp vor afla de ce André Rieu este artistul care reuşeşte să livreze publicului unul dintre cele mai populare concerte live din lume, de foarte mulţi ani.

André Rieu este pur şi simplu un fenomen muzical ca nimeni altul, un adevărat rege al romantismului, care a vândut peste 40 de milioane de CD-uri şi DVD-uri şi a fost de 30 de ori pe poziţia nr. 1 în topurile din întreaga lume. Împreună cu Johann Strauss Orchestra, alcătuită din 60 de muzicieni (cea mai mare orchestră privată din lume), André a creat o renaştere globală a muzicii de vals, punând în scenă spectacole extravagante pe măsură.

Artistul deţine un palmares impresionant: are peste 480 de premii de platină, trei premii Classical Brit pentru „Albumul anului” şi miliarde de vizionări pe YouTube. André este unul dintre cei mai mari artişti solo masculini în turneu din lume. În fiecare an, spectacolele sale live atrag peste 600.000 de fani şi înregistrează vânzări ce le depăşesc pe ale altor artişti, precum Coldplay, AC/DC sau Bruce Springsteen.

Pe scenă, talentul muzical incredibil, pasiunea şi carisma lui André creează un spectacol magic. Concertele sale romantice şi distractive îi determină pe spectatori să se ridice în picioare şi să danseze pe culoar. În toate concertele lui André Rieu spectatorii pot fi observaţi cu uşurinţă cum trec de la o stare la alta; râd, plâng, aplaudă, dansează şi se îmbrăţişează atunci când ascultă frumoasele valsuri sau coloane sonore ale unor filme celebre, melodii spirituale, cântece populare sau marşuri, dar şi suntele magice ale preţioasei sale viori Stradivarius ce datează din anul 1732; Concertele sale sunt un amestec perfect de melodii antrenante, romantice, festive şi emoţionante combinate cu surprize, baloane, solişti foarte talentaţi şi, desigur, cu simţul umorului al maestrului André. 

Sursa:Comunicat Nicoleta ION/PR Manager