CONCERTUL ANDRE RIEU DIN 3 MARTIE, SOLD-OUT  ÎN NUMAI CÂTEVA ORE

CONCERTUL ANDRÉ RIEU DIN 3 MARTIE, SOLD-OUT

ÎN NUMAI CÂTEVA ORE.

ARTISTUL ANUNŢĂ AL DOILEA CONCERT PENTRU SÂMBĂTĂ,

4 MARTIE 2023

 

 Biletele pentru concertul artistului André Rieu programat vineri, 3 martie 2023, la BT Arena din Cluj-Napoca s-au vândut în ritm alert încă din primele minute de la lansare. În numai câteva ore de la punerea biletelor în vânzare, capacitatea sălii a fost ocupată în proporţie de 85%, iar numărul rezervărilor au arătat că toate cele 7.500 de locuri vor fi ocupate în totalitate până la finalul zilei.

Urmărind evoluţia accelerată a vânzărilor dar şi interesul masiv din partea publicului, Laishoo Events, organizatorul evenimentului, împreună cu echipa artistului André Rieu au luat decizia să anunţe o nouă reprezentaţie.

Prin urmare, celebrul violonist alături de cea mai mare orchestră privată din lume va evolua pe scena din inima Ardealului pe 3 şi 4 martie 2023.

Persoanele care nu doresc să piardă şansa reîntâlnirii cu maestrul André Rieu îşi pot procura biletele pentru cel de-al doilea show, începând de astăzi, 1 noiembrie, ora 19:00, prin intermediul agenţiei de bilete Eventim.ro, la preţuri variabile în funcţie de categoria de loc.

Pentru concertele de la Cluj, incluse în cadrul turneului mondial 2023, André Rieu le promite spectatorilor peste trei ore de muzică live într-un spectacol total. Muzica, dansul, emoţia şi veselia se vor reuni pe aceeaşi scenă marcând încă o seară de neuitat.

André Rieu se bucură de aprecierea unui număr impresionant de fani din ţara noastră. În 2015, artistul a susţinut 7 concerte sold-out, în Piaţa Constituţiei din Capitală, loc numit de artist ca fiind „Centrul Universului". Atunci, celebrul violonist a fost aplaudat de peste 85.000 de spectatori veniţi din toată ţara şi nu numai. Astfel, André Rieu a scris o pagină inportantă în istoria concertelor din România, fiind catalogat cel mai amplu eveniment concertistic al anului 2015".

Lucrurile extraordinare nu au încetat să vină din partea marelui artist. A fost alături de suferinţa românilor în urma tragediei din Clubul Colectiv, şi a dăruit, în semn de solidaritate, ceea ce avea mai de preţ: MUZICA. DVD-ul concertului „Live in Bucharest" a adunat din vânzari 150.000 de euro, bani pe care i-a donat în totalitate victimelor.

Au urmat alte două concerte sold-out în 2016, în aceeaşi locaţie, cu peste 25.000 de spectatori, iar în 2019, cu puţin timp înainte de pandemie, publicul din Cluj-Napoca a luat cu asalt cunoscuta sală BT Arena, epuizând toate biletele.

După seria de 4 concerte sold-out, susţinute în 2019 la Cluj-Napoca, André Rieu a inclus România în programul noului său turneul mondial, iar admiratorii artistului din ţara noastră se vor putea bucura de magia muzicii într-un nou spectacol fabulos, prezentat de celebrul violonist alături de cei 60 de muzicieni desăvârşiţi cunoscuţi sub numele Johann Strauss Orchestra.

În toate concertele lui André Rieu spectatorii pot fi observaţi cu uşurinţă cum trec de la o stare la alta; râd, plâng, aplaudă, dansează şi se îmbrăţişează atunci când ascultă frumoasele valsuri sau coloane sonore ale unor filme celebre, melodii spirituale, cântece populare sau marşuri, dar şi suntele magice ale preţioasei sale viori Stradivarius ce datează din anul 1732;

Concertele sale sunt un amestec perfect de melodii antrenante, romantice, festive şi emoţionante combinate cu surprize, baloane, solişti foarte talentaţi şi, desigur, cu simţul umorului al maestrului André. Întregul show este despre emoţii!

Videoclipurile lui André Rieu pe YouTube au depăşit cu mult peste 1 miliard de vizualizări; aproape 9 milioane de fani din întreaga lume îl urmăresc pe Facebook. Printre cele 40 de milioane de albume vândute, cel mai recent album, lansat în 2022, intitulat „Happy Together” i-a adus din nou succesul, acesta aflându-se în primele 10 poziţii ale topurilor internaţionale.

Turneele lui André Rieu depăşesc în mod regulat turneele mai multor vedete pop şi rock din lume. Concertele sale sunt, de asemenea, un răsfăţ vizual, începând cu intrarea celebrului violonist şi a muzicienilor săi prin mulţime, până la momentul urcării pe scenă şi a începerii concertului, la costumele fastuoase sau ecranul impresionant din spatele orchestrei pe care sunt proiectate imagini speciale pentru fiecare cântec în parte, garantând o seară extraordinară pentru întreaga familie.

André Rieu a început să ia lecţii de vioară la vârsta de 5 ani, fiind încurajat de tatăl său, André Rieu Sr., dirijor al Orchestrei Simfonice Limburg şi al Operei din Leipzig. În 1967, Rieu a studiat vioara la Conservatorul din Liege, iar, mai târziu, la Conservatorul din Maastricht, pana în 1973. In 1974, André Rieu s-a mutat la Conservatorul Regal din Bruxelles, unde profesor i-a fost Andre Gertier.

După finalizarea studiilor, în 1977 a obţinut Premier Prix. Cea mai mare dorinţă a sa a fost să popularizeze muzica într-atât încât oamenii să-şi aducă aminte că viaţa este cel mai frumos lucru care li se poate întâmpla.

Sursa:Comunicat Nicoleta Ion-   events.nico