MASSIF.3-5 MARTIE 2023, POIANA BRAŞOV.Primele abonamente vor fi puse în vânzare joi, 10 noiembrie
MASSIF, cel mai nou şi aşteptat concept de divertisment de la munte, din România, va avea loc în Poiana Braşov, în perioada 3-5 martie 2023. 
Evenimentul vine cu o poveste nouă şi este organizat de creatorii celor mai mari festivaluri de muzică din România şi nu numai, UNTOLD şi Neversea. MASSIF promite să aducă, pe lângă vibe-ul de festival, şi activităţi pentru cei care iubesc muzica, distracţia şi sporturile de iarnă, dar şi pentru cei care caută mereu provocări noi alături de prieteni. 
Conceptul festivalului MASSIF este ,,Free Your Wild Side” şi reprezintă o nouă viziune pentru România. Organizatorii pregătesc pentru cele 3 zile de distracţie la munte mix-ul perfect dintre atmosfera de festival şi activităţile de iarnă.
 ​​Evenimentul va avea loc pe platoul Pârtia Bradul din Poiana Braşov şi în alte locaţii din staţiune. MASSIF înseamnă două scene de dimensiuni mari într-un perimetru bine delimitat, cu instalaţii şi amenajări de zăpadă şi gheaţă, ambele scene fiind poziţionate pe platoul de la Pârtia Bradul. 
Alte scene şi music spot-uri vor fi montate prin staţiune, unde pasionaţii sporturilor de iarnă şi ai muzicii pot să petreacă şi să trăiască cea mai intensă experienţă de la munte din Europa Centrală şi de Est.
Prin proiectul MASSIF, creatorii, împreună cu autorităţile locale, îşi propun să transforme Poiana Braşov în cea mai atractivă staţiune montană destinată tinerilor din Europa şi să o pună pe harta internaţională a evenimentelor de muzică. 
Totodată, MASSIF va însemna şi o nouă ofertă pentru turismul montan din regiune.
Bogdan Rădulescu, Chief Business Officer UNTOLD Universe: ,,MASSIF este cel mai mare concept de entertainment dezvoltat pentru cadrul montan de iarnă din Centrul şi Estul Europei. Sunt convins că vom reuşi să oferim atât celor 
pasionaţi de muzică şi distracţie, cât şi celor pasionaţi de sporturi de iarnă, cea mai complexă şi intensă experienţă de festival, cu entertainment de cea mai bună calitate pe pârtiile din Poiana Braşov şi în mai multe locaţii din staţiune.”
Allen Coliban, Primarul Municipiului Braşov: ,,MASSIF este un eveniment foarte important, este vestea pe care foarte mulţi braşoveni o aşteptau. Am primit multe întrebări în acest an despre ce se întâmplă cu MASSIF şi când va fi. 
Pandemia ne-a obligat să aşteptăm până în 2023 şi iată că în 3-5 martie 2023 avem această certitudine. Vom avea un eveniment de mare anvergură, un 
eveniment de muzică pentru tineri, care să poziţioneze Poiana Braşov drept o 
destinaţie adresată în primul rând tinerilor, la nivel naţional, cât şi internaţional. “
 
PRIMELE ABONAMENTE VOR AVEA UN PREŢ SPECIAL DE 79 EURO PLUS TAXE ŞI POT FI CUMPĂRATE DIN DATA DE 10 NOIEMBRIE
Primele abonamente la MASSIF vor putea fi achiziţionate la un preţ special de 79 de euro plus taxe, începând cu data de 10 noiembrie 2022, de pe platforma In-town. Între timp, cei care vor să afle mai multe informaţii pot accesa pagina de Facebook şi contul de Instagram MASSIF. 
Preţul final al abonamentului General Access va fi de 149 euro plus taxe. 
 
În curând vor fi scoase la vânzare şi abonamente VIP. Totodată, fanii 
nerăbdători care doresc să-şi asigure o vacanţă completă în care să includă şi atmosfera MASSIF îşi pot achiziţiona încă de pe acum pachete de cazare cu 
abonamente General Acces la eveniment incluse, de la toate hotelurile din Poiana Braşov. 
 
Sursa: Comunicat Untold