MARTIN GARRIX A FOST ALES DJ-UL NUMĂRUL 1 AL LUMII.TOP 10 CEI MAI BUNI DJ-I AI LUMII ÎN 2022 AU FOST PE SCENA PRINCIPALĂ A FESTIVALULUI UNTOLD
 

Festivalul UNTOLD a adus şi în 2022 cei mai buni DJ-i şi producători din lume în România. 6 din top 10 cei mai buni DJ-i ai planetei, top realizat de publicaţia DJ Mag şi publicat aseară în cadrul show-ului Top 100 DJs, au făcut show-uri memorabile în această vară pe Cluj Arena, la unul dintre cele mai mari festivaluri din lume. Este vorba de David Guetta, Dimitri Vegas & Like Mike, Alok, Steve Aoki, Don Diablo şi Oliver Heldens, care au fost headlineri la cea de-a şaptea ediţie UNTOLD, în 2022, şi îşi păstrează poziţiile de top la nivel mondial. Aceasta este încă o dovadă că festivalul are un line-up de excepţie şi aduce pe scena principală cei mai buni DJ-i din lume.

 

De-a lungul anilor, toţi cei 10 DJ-i din clasamentul mondial au fost prezenţi la UNTOLD.

 

Martin Garrix a fost ales în acest an DJ-ul numărul 1 al lumii. Olandezul cu milioane de fani în întreaga lume a fost prezent la mai multe ediţii UNTOLD, ultima oară în 2021. În acest an, Martin Garrix a avut un turneu mondial, în care a bifat ţări de pe aproape toate continentele.

 

Francezul David Guetta ocupă locul 2 în clasamentul DJ-ilor profesionişti, după ce doi ani la rândul a fost pe locul 1 şi în continuare pentru mulţi dintre fanii săi este cel mai bun DJ din lume.

 

Iată mai jos clasamentul Top 100 DJ Mag 2022:

 

1.      Martin Garrix

2.      David Guetta

3.      Dimitri Vegas & Like Mike

4.      Alok

5.      Armin van Buuren

6.      Afrojack

7.      Steve Aoki

8.      Timmy Trumpet

9.      Don Diablo

10.  Oliver Heldens

 Sursa:Comunicat Untold