Sean Norvis a mixat într-o locaţie de vis din România
Sean Norvis a lansat un nou mix într-o gradină unică în România, o locaţie superbă, situată în Banpotoc, jud. Hunedoara. Nu este într-o curte regală, ci într-un sat din România. Amenajarea acestor grădini de basm a început în anul 2003. Proprietarul, Giovanni Salvatelli, susţine că acest loc l-a atras de la prima vizită, deoarece are un spirit pozitiv. Grădina poartă numele nepoatei sale, Zoe, dar ar putea reprezenta prototipul femeii ideale, deoarece în grădină găseşti echilibru. 
 
Sean Norvis a profitat de farmecul acestui loc şi a realizat un nou mix intitulat "Wonderland Experience" vol. 1, CD 1,  mixând doar piese semnate la casa de discuri Norvis Music (https://seannorvis.com/labels). CD 2 este mixat de Geo Da Silva. Cele 2 mixuri vor fi disponibile în format digital din data de 30 septembrie 2022 şi în curând şi în format fizic pe eMag.
 
În premieră puteţi să ascultaţi piesa Faydee & Costi "Luana", un nou remix by Sean Norvis alături de DJ Lucian & Geo care va fi disponibilă în câteva săptămâni, la casa de discuri Cat Music şi este ultima piesa din acest mix. Videoclipul acestui mix a fost realizat de echipa Timisoara Film Society. 
 
Sean a mai lansat recent "Beautiful Love" (4U, Dogg Scar & Angel Sax Remix) alături de Seepryan & Justine Berg la casa de discuri Cat Music şi un nou stil de muzică, mai exact #ElectroPopular, primele piese lansate pe acest stil fiind "Roxana Mag - Ştiu că mori de al meu drag" şi "Simona Ruscu - Jumătatea mea" ambele lansate la casa de discuri Audiophile Music Romania. 
 
Auditie placuta - https://youtu.be/L98tGauzm9Q
 
Sursa:Comunicat PR Carmen vasilescu