Simona Ruscu lansează cel mai nou proiect muzical “Jumătatea mea”, în colaborare cu Sean Norvis, în rol de producător
“Jumătatea mea” este o piesă care marchează 5 ani de la cununia civilă a artistei. 5 ani de Simona Ruscu. Acest proiect face parte din următorul album de muzică balcanică la care se lucrează în acest moment. De asemenea, versurile melodiei sunt dedicate tuturor celor care iubesc si cred in dragoste. În 2019, Simona Ruscu lansa primul album de muzică folclorică bănăţeană, intitulat “Mi-o plăcut să cânt la nuntă”, iar anul trecut cântăreaţa a facut un prim pas spre un proiect de muzică balcanică, în cadrul căruia poate fi ascultat single-ul “Viaţa e pe primul loc”.
 
“Lucrez la acest proiect de câteva luni împreună cu Sean şi pot spune că sunt foarte mulţumită de rezultatul final. Am pus suflet în acest material muzical şi cred că numai prin muzică poate fi schimbat ceva în lume.
Mă bucur de o echipă perfectă, iar colaborarea va continua cu sigurantă”, a declarat Simona.
Simona Ruscu este o solistă de muzică populară şi de petrecere, cu o experienţă de peste 10 ani, care a studiat Canto popular la Şcoala populară de Artă din Timişoara.
Până în prezent, ea a cântat la sute de evenimente, atât în ţară, cât şi dincolo de graniţe.
Piesa este disponibilă în toate magazinele digitale şi este lansată de Audiophile Music România, o nouă casă de discuri, care face parte din grupul Norvis Music.
 
 
Sursa:Comunicat Carmen Vasilescu - PR