CONCERTELE TRUPEI  IL VOLO LA BUCUREŞTI  ŞI CLUJ-NAPOCA: PROGRAM ŞI REGULI DE ACCES

 

Celebrul trio italian Il Volo revine în România pentru două concerte excepţionale care vor avea loc peste numai câteva zile. Echipele de organizare şi de producţie fac pregătirile necesare şi se ocupă cu stricteţe de condiţiile impuse de managementul artistic atât în ceea ce priveşte transportul, cazarea şi regimul alimentar al artiştilor cât şi aspectele tehnice menite să le ofere spectatorilor o seară muzicală de neuitat.

 Cu peste 100 de concerte, programul turneului mondial „IL VOLO SINGS MORRICONE AND MORE” cuprinde două reprezentaţii inedite în ţara noastră ce vor avea loc sâmbătă, 16 iulie, la Sala Palatului Bucureşti, iar luni, 18 iulie, la BT Arena din Cluj-Napoca.

Pe scena Sălii Palatului din Bucureşti, trupa Il Volo va concerta alături de Orchestra Metropolitană Bucureşti condusă de dirijorul şi orchestratorul Daniel Jinga, iar la reprezentaţia de la BT Arena, acompaniamentul muzical va fi asigurat de instrumentiştii New Hope Orchestra sub bagheta dirijorului Flaviu Mogoşan.

Timp de două ore, spectatorii vor fi purtaţi într-o călătorie copleşitoare în arta marelui compozitor italian Ennio Morricone presărată cu cele mai apreciate melodii din repertoriul grupului Il Volo sau compoziţii muzicale universale, precum „Nessun Dorma”, „All by myself”, „My Way”, „Delilah”, „Un amore cosi grande”, „La donna e mobile”„Caruso”, sau „Volare”. Muzica de film inconfundabilă a unuia dintre cei mai mari compozitori şi dirijori ai secolului XX, Ennio Morricone, melodiile de succes sau ariile de operă care au făcut înconjurul lumii şi au scris pagini importante în istoria muzicii clasice şi moderne vor fi apreciate de spectatorii care au ales să ia parte la unul dintre cele mai reuşite concerte din sezonul estival.

Ultimele bilete rămase disponibile pot fi achiziţionate din reţeaua Eventim.ro sau online prin accesarea acestui link: https://bit.ly/3AdR0A3

Din dorinţa de a le oferi spectatorilor o experienţă cât mai plăcută, organizatorii concertelor vin în întâmpinarea participanţilor cu informaţii despre programul evenimentului, precum şi cu o serie de reguli de acces.

Program concert:

Concertele de la Bucureşti şi Cluj-Napoca vor începe la ora specificată pe biletul de acces, respectiv ora 20:00.

Accesul în sala de spectacol se va face începând cu ora 19:00, prin urmare, organizatorii le recomandă participanţilor să vină mai devreme pentru ca accesul să se desfăşoare în condiţii optime şi pentru a evita aglomerarea zonelor de acces.

Accesul la concert este permis doar pe baza biletului valid, unei singure persoane, o singură dată. Biletul trebuie păstrat pe toată durata concertului. Toţi spectatorii sunt rugaţi să păstreze permanent biletele asupra lor. După ce s-a făcut accesul, dacă părăsesc incinta sălii de spectacol, spectatorii nu vor mai putea reveni la concert decât dacă îşi achiziţionează din nou bilet.

Având în vedere creşterea numărului de cazuri de îmbolnăviri cu virusul Sars-Cov2 raportate în ultimele zile, se recomandă purtarea măştii de protecţie pe toată durata concertului.

În zona de concert nu este permis accesul cu: băuturi şi produse alimentare cumpărate din afara perimetrului locaţiei, sticle (inclusiv sticle de parfum de orice cantitate, orice alte sticle sau deodorante), bidoane de plastic, cutii de băutură, conserve, artificii, bannere susţinute de beţe, spray-uri, lasere, scaune, arme, obiecte contondente, lanţuri, umbrele, animale de companie, rucsacuri, căşti de motociclist, bagaje voluminoase mai mari decât o coală A4, selfie stick-uri, aparate foto profesionale sau aparate de înregistrare audio-video de orice fel.

Pentru siguranţa publicului şi pentru buna desfăşurare a evenimentului, la momentul accesului în locaţie participanţii sunt, de asemenea, rugaţi să se supună controlului corporal amănunţit la cererea agenţilor de securitate.

Copiii cu vârsta de până la 3 ani vor avea acces gratuit dacă sunt respectate condiţiile de mai jos:

  • la intrare se va prezenta un act doveditor al vârstei copilului;

  • copiii vor fi ţinuţi în braţe de părinţi;

  • organizatorul nu îşi asumă responsabilitatea pentru supravegherea copiilor;

Minorilor cu vârsta de peste 3 ani li se va permite accesul în incinta sălii doar pe baza unui bilet valid.

Sursa:Comunicat ART NATION