Vacanţă de vedetă! DJ Conte pleacă în Mykonos
Vedetele din showbiz-ul românesc îşi pregătesc din timp vacanţele de vară.
De cele mai multe ori, alegerea destinaţiilor turistice devine o sursă de inspiraţie pentru fanii vedetelor.
De la destinaţii situate pe cele mai îndepărtate continente şi până la locaţii apropiate de România, vedetele noastre plătesc bani frumoşi pentru a avea vacanţe de neuitat.
DJ Conte, pe numele real, Marius Gavrilă vrea să îşi răsfeţe familia, aşa că, pentru anul acesta, a ales celebra destinaţie a milionarilor, Mykonos.  
Artistul este pe val în această perioadă deoarece show-urile cu muzica anilor ’80-’90  sunt din ce în ce mai căutate atât de publicul român, cât şi de cel internaţional. Aşa că, Marius cu greu reuşeşte să facă faţă tuturor ofertelor venite spre echipa sa.  
A muncit din greu încă de la începutul anului, iar acum vrea să se distreze alături de familie în una dintre cele mai luxoase destinaţii de vacanţă.  
“Îmi place Grecia la nebunie. Iubesc tot ce este acolo, de la muzică şi până la mâncare. Îmi plac tradiţiile lor. Grecii au o cultură aparte.
Am ales această destinaţie pentru că vreau să ajung şi în câteva cluburi de acolo şi de ce nu, să fur tehnici de la dj-ii care vin în locaţiile respective. Publicul meu este foarte important pentru mine şi vreau să ofer de fiecare dată cele mai senzaţionale show-uri”, a povestit DJ Conte.  
 
Sursa:Comunicat PR CARMEN VASILESCU