Sunset Party cu Sasha Lopez şi Andrew Dum, sus pe terasa Ploieşti Shopping City

Seria evenimentelor estivale continuă la Ploieşti Shopping City, cu great times şi noi experienţe pline de energie. Sâmbătă, 16 iulie, între orele 20.00-23.00, DJ-ii Sasha Lopez şi Andrew Dum invită toţi iubitorii de muzică electronică la o sesiune efervescentă de back to back, sus pe terasa Ploieşti Shopping City. Participanţii vor putea asculta cele mai tari hit-uri ale DJ-ilor la apus de soare, iar accesul la eveniment este gratuit.

Unul dintre cei mai cunoscuţi DJ din România, Sasha Lopez a dominat topurile muzicale în peste 20 de ţări din Europa, Canada, America Latină şi Asia cu single-ul „All My People” (2011), care a şi deschis Carnavalul de la Rio în 2012. Până la finalul anului 2013, Sasha Lopez a reuşit să adune 200 milioane de vizualizări pe YouTube, două discuri de aur în Canada şi Japonia şi peste o jumătate de milion de copii de single-uri digitale vândute ale melodiei „All My People”. Tot în 2013, el a fost nominalizat la Romanian Music Awards, la categoria „Cel mai bun DJ”, pentru piesa „Beautiful Life”, înregistrată în colaborare cu Tony T. şi Big Ali

Un star în ascensiune pe scena muzicii electronice, Andrew Dum se remarcă prin stilul îndrăzneţ care aduce oamenii împreună, datorită creativităţii sale. Seturile lui sunt caracterizate de groove-uri cool, muzică fresh, voci catchy şi melodii autentice. Dum este primul DJ român care a avut un turneu naţional – X Tour, iar ulterior a urcat pe scena celor mai importante festivaluri din ţară - UNTOLD Festival, Awake Festival, Afterhills Festival, Deep Forest Fest, Summer Well Festival sau PRO FM on TOP.

Mai multe detalii despre eveniment sunt disponibile pe site-ul www.ploiestishoppingcity.ro .