Sean Norvis aduce energie pozitivă pe Lacul Surduc
 
Sean Norvis ne încântă cu un nou mix realizat pe un ponton privat amplasat pe mijlocul Lacului Surduc, din judeţul Timiş. 
"Mi-am propus ca, cel puţin o dată pe an, să mă conectez cu natura aşa cum ştiu eu mai bine, prin muzică. Anul trecut am mixat în Cetatea Şoimoş, în Lipova. În acest an am ales ca locaţie Lacul Surduc, o locaţie de suflet pe care o vizitam frecvent cu prietenii când eram adolescent. Mixul a fost filmat live pe un ponton privat din zona lacului, în parteneriat cu Primăria Comunei Fârdea. Pe aceasta cale îi mulţumesc primarului Rovena Violeta Murari pentru susţinere." - Sean Norvis.
Lacul Surduc este cel mai mare lac din vestul României şi este una dintre cele mai căutate şi vizitate destinaţii turistice din vestul ţării. Relieful de munte, cu versanţi abrupţi, în contrast cu întinderea calmă şi plată a apelor lacului, crează o imagine unică, de măreţie a naturii, iar sentimentul trăit de cei care vizitează aceste locuri este unul de-a dreptul copleşitor.
Sean Norvis a mai lansat recent piesa "Eyes on Me", alături de DJ Lucian & Geo, Next Route şi Larisa Sîrbu, la casa de discuri Norvis Music, iar pe 1 iulie artiştii vor lansa o versiune Club Mix, o versiune Sean Norvis Future Mix şi un remix compus de M.A.N. & Kris Max din Polonia. ”Eyes on me” este susţinută de Angemi, Dave Matthias, DjsFromMARS, Crasca, Dj Dark, DAANERZ, Dj Ann.G, Radio Dance - Algarve, Portugal.
Sean a mai facut un remix pentru piesa "Direcţia 5 - Fii cum eşti tu", care va fi lansat în viitorul apropiat la labelul Cat Music, iar vineri, 24 iunie, va lansa piesa "Frunza Verde", sub pseudonimul Los Trafaletos, alături de Ion Gheorghe, tatăl lui Geo Da Silva.
 
Videoclipul este produs de Timisoara Film Society, iar proiectul a fost coordonat de Norvis Music.
 
Sursa:Comunicat PR Carmen Vasilescu