Ana Maria Caliţa, câştigătoarea IUmor 2017

Ana-Maria Caliţa , una dintre cele mai bune tinere actriţe de stand up comedy din România, la doar 27 de ani, a câştigat duminică seara cel de al patrulea sezon al show-ului tv „iUmor “.

Ana Maria a “eclipsat “juriul şi publicul cu un super roast reuşind să câştige premiu de 20.000 de euro. Ana-Maria Călita a cucerit juriul cu un moment de stand up comedy cu tentă sexuală.

Printre cele mai savuroasa replica, notam :

Mă bucur foarte mult că sunt în seara asta aici şi mă bucur că sunteţi atât de mulţi, pentru că mie îmi place cu mulţi.

Am citit Bibila şi în Bibile scrie să nu preacurveşti, nu zice când să te opreşti. Să curveşti, dar să nu prea. Deja mi-am înşelat iubitul, l-am înşelat cu un turc şi am avut şi orgasm, pentru că o limbă străină face diferenţa.

Cheloo luat în vizor:

“Eu am început numărul, dar tu terminaseşi înainte “i-a zis Ana Maria, rapperului, atunci când acesta a întrebat-o când începe numărul.

Nici Chello nu a rămas fără replică „Eu propun să-i dăm premiul ei ca să nu mai vină. Deja a făcut şanţuri. “

Călita vs Bendeac.

După cum ştim în audiţii, Mihai Bendeac sărutat-o pe scenă, momentul ajungând viral.

„După ce a apărut pe internet sărutul meu cu Bendeac, toată lumea m-a întrebat cum a fost, cum sărută Bendeac, aşa că am intrat şi eu pe YouTube să văd cum a fost. Şi la sugestii apărea «Bendeac o sărută pe Flavia de la Neatza cu Răzvan şi Dani», «Bendeac o sărută pe Monica de la România dansează», «Bendeac o cere în căsătorie pe Alina Eremia». Bendeac, în curând o să apărem mai multe femei cu hashtagul #metoo? De atunci, de fiecare dată când ies pe stradă se face coadă la mine, toţi bărbaţii vor să mă sărute, zici că sunt la moaştele Sfintei Parascheva şi, cumva, e adevărat, pentru că pe mine dacă un bărbat mă atinge, eu fac minuni. “a spus tânăra actriţa.

Pe pagina sa de facebook, Ana Maria  Caliţa nu a uitat să le mulţumească tuturor celor care au votat-o.

foto : www.a1.ro ; Ana Maria Caliţa (facebook )

video : IUmor ( Antena 1 )