Piese auto ieftine si afacerea cu dezmembrari auto in Prahova

In acest articol vom dezbate doua dintre subiectele de care cu siguranta foarte multi dintre noi suntem interesati: unde gasesc piese auto ieftine? si afacerea cu dezmembrari auto in prahova pentru ca aceste doua subiecte merg mana in mana.
Cu totii suntem interesati, mai ales acum cand vremurile si bugetul nu sunt tocmai pe roz de achizitionarea de piese auto ieftine pentru masina noastra. Tinand cont si de calitatea drumurilor din Romania, calitatea carburantilor si a multor altor factorii de la noi din tara stim cu totii ca masinile se strica frecvent.
Ce este de facut in acest caz? Raspunsul vine tocmai de la parcurile de dezmembrari pentru ca piesele auto dintr-un parc de dezmembrari sunt intr-avedar la mana a doua dar sunt originale.

De foarte multe ori cand am mers la service-ul auto ni s-au dat ca variante la piesele originale piesele aftermarket adica piese care nu sunt chiar "originale" deci materialele din care sunt facute nu sunt ca cele originale.
Si piesele aftermarket reprezinta o vrianta mai ieftina decat piesele originale noi dar si dupa ele trebuie sa asteptam ceva timp pentru ca de cele mai multe ori nu sunt pe stoc. In aceasta situatie si mai ales daca depinzi de masina ca de aer apelezi la dezmembrari auto.
In parcurile de dezmembrari gasim piese pentru foarte multe marci auto straine ca:

  • Volkswagen
  • Ford
  • Skoda
  • Opel
  • BMW
  • Mercedes
  • Audi

 

Asa ca nu aveti de ce sa va faceti griji din aceasta privinta,cu siguranta veti gasii piese auto din dezmembrari pentru masina pe care o aveti dumneavostra. Deasemenea parcurile de dezmembrari comercializeaza o gama larga de piese auto de la elemente de caroserie,piese pentru motor, electroventilator, injectoare si multe alte piese vitale pentru masina.
Foarte multi investitori si-au dat seama ca romanii au nevoie de o alternativa ieftina a pieselor auto de care au nevoie asa ca foarte multe afaceri cu dezmembrari auto infloresc la noi in tara.
Afacerea cu dezmembrari auto este una destul de profitabila avand in vedere ca poti comercializa aproape toate piesele de pe o masina pe care o ai la dezmembrari mai putin elementele de directie ,cablajele si piesele sistemului de directie.Cei care si-au dat seama de aceasta oportunitate acum sapte,opt ani au acum afaceri de milioane de euro.

Siturile pe care se comercializeaza piese auto din dezmembrari auto sunt si ele la foarte mare cautare pentru ca aici dezmembratori din toata tara isi expun masinile si piesele pe care le au la dezmembrat si inlesnesc intalnirea dintre cei care vand si cei care cumpara piese auto ieftine.
Unul dintre aceste site-uri care dupa parerea noastra este unul dintre cele mai bune este https://dezmembrarisipieseauto.ro/.
Spunem ca este bun pentru ca ofera transparenta intre cei care vand si cumpara piese auto.
Preturile de promovare a anunturilor sunt foarte bune, daca nu chiar cele mai joase din Romania .Il recomandam ca fiind un site bun.