Comunicat Restaurant Mon Amour Ploieşti. Stimaţii noştri, musafiri

Conducerea “Restaurant Mon Amour “va aduce la cunoştinţă, dumneavoastră, că în ultima perioadă am întâmpinat unele greutăţi de ordin administrativ şi juridic, datorită unor neconcordante în ceea ce priveşte aplicarea legislaţiei în vigoare,  în momentul de faţă, dar şi a normelor metodologice pe care fiecare persoană fizică şi juridic ar trebuie să le respecte.

Datorită acestor greutăţi pe care le-am întâmpinat, evenimentele festive programate începând cu datele de 24 şi 25 noiembrie a.c., nu vor mai avea loc, recitaluri de excepţie susţinute de Daniel Trifu şi Taraful de Odinioară, dar şi The Teachers Bând, alături de reprezentaţii scenice susţinute de către componentele trupei de cabaret “UNIQUE “(coregraf – coordonator Iulia Jalba), nu vor mai avea loc, deoarece proprietarii spaţiului pe numele lor Badea Aurelia, Badea C-tin, Badea Nicolae, Badea Elena Daniela, toţi reprezentaţi de către Georgescu Badea Carmen Maria în calitate de locator în contractul de închiriere autentificat sub nr. 1378/25.07.2017 de Societatea Profesională Notariala “Botezatu “, ne-au dezamăgit, minţit, înşelat, prin toate mijloacele ce le-au stat la dispoziţie nedorind, că legal şi “împreună” să putem continua colaborarea fructuoasă benefică tuturor părţilor implicate.

Mai sus menţionaţii, nu au binevoit a ne oferi sprijinul necesar în obţinerea avizului de securitate la incendiu, dar şi a autorizaţiei din partea ISU Prahova, primordiala desfăşurării activităţii noastre.

Îndeplinind cerinţele D.S.P. dar şi ale D.S.V.S.A., am obţinut autorizaţii din partea acestor foruri competente pentru activitatea COD CAEN 5610 – RESTAURANT, cu multă trudă şi o investiţie foarte valoroasă, demonstrând autorităţilor că noi dorim doar legal a funcţiona.

Deţinând şi “Proiect tehnic “referitor la instalarea unui subsistem de alarmare la efracţie dar şi a unui subsistem TV Ci, întocmit şi predate către Alert Systems Ploieşti, cărora le mulţumim pe această cale pentru ajutorul acordat, în special domnului director Ec. Mihai Şerban, şefului de lucrare, domnul Emil Gabriel şi proiectantului domnul Gabriel Nită.

Proprietarii, care au fost menţionaţi mai sus, au REFUZAT a ne înmâna documentele originale ale spaţiului, cu bună credinţă, deşi le-am fost adresate mai multe cereri redactate scriptic, în decursul aşa zisei noastre “colaborări “, în special “proiect de arhitectură “al spaţiului, pe care le-au proiectat şi construit reprezentanţi ai Consproiect Ploieşti.

Totodată, trebuie să mulţumim domnului Florin Untu de la Garborex care nu ne-a oferit I.S.C.I.R.-ul unei centrale ce aparţine proprietarilor care este montată total necorespunzător, pe o cale de acces, de evacuare în caz excepţional şi domnului Filimon Mihăilă de la ASTAMSIL SRL (Vrancea) care a avut o ofertă foarte avantajoasă pentru hidroizolaţie spaţiu comercial care nu a fost aprobat de către proprietarii spaţiului pe motiv că “este foarte scump “.

Noi, colectivul “RESTAURANT MON AMOUR “ne-am văzut nevoiţi a nu putea să ne desfăşurăm activităţile zilnice programate în vederea inaugurării locaţiei, din cauza proprietarilor.

Nu am intenţionat să punem în pericol personalul, cât şi musafirii ci am dorit a organiza evenimente într-un local în care muzica de cea mai bună calitate şi preparatele culinare să fie un tot unitary, ele să fie puse la dispoziţia dumneavoastră.

Mulţumim “Centrum Ballroom “pentru ajutorul pe care au dorit să ni-l acorde, prin reprezentanta de seamă a locaţiei, doamna Monica Corbu, unde ne-a primit cu braţele deschise şi cu multă căldură sufletească.

Musafirii noştri nu ar trebui trataţi ca şi “clienţi “, ci dânşii trebuie să înţeleagă că noi am dorit să oferim o locaţie unde să se poată distra şi a petrece clipe memorabile alături d programe artistice variate, asezonate cu preparate culinare deosebite.

 Persoanele care au făcut rezervări atât on-line, cât şi telefonic, pentru spectacolele din data de 24 respectiv 25 noiembrie a.c., dar şi rezervări pentru “Crăciun 2017 “şi “Revelion 2018 “le cerem cu capul plecat... SCUZE!

Vom reveni, pe eşichierul alimentaţiei publice cu oferte imbatabile, de nerefuzat pentru musafirii noştri, totodată ne vom reinventa, pentru a da culoare şi suflet unei noi locaţii... ÎN CURÂND! “

Conducerea Restaurant Mon Amour Ploieşti.

 

N.R. Acest comunicat aparţine EXCLUSIV Restaurantului Mon Amour, Info Ploieşti City nu-şi asumă responsabilitatea juridic al privind deciziile luate de managerii restaurantului mai sus menţionat.