NE PUTEM SCHIMBA VIATA, DACA VREM

Gandurile tale sunt tot energie. O energie atat de puternica de care nu suntem constienti. Fara sa vrei, gandurile tale atrag tot ceea ce tu iti doresti. Fie ca e ceva bun, sau ceva rau. Partea proasta este ca aceste ganduri negative sunt mai puternice decat cele pozitive. De ce? Pentru ca suntem asa prinsi in ele incat ne facem tot felul de scenarii rele in minte, ba chiar parca traim acele evenimente atunci cand ni le imaginam. Problema ste ca nu facem acelasi lucru si cu gandurile pozitive. De ce nu ne imaginam cat mai veridic posibil ceea ce ne dorim? Sa traim sentimentele care ne-ar incerca in momentele respective, sa ne imaginam in detaliu absolut tot ce ne dorim sa se intample. Fa asta, si iti vei schimba viata!
Tu iti creezi singur limitele.
De mici ni se spune ca nu putem face asta, ca nu putem face aia. Ni se inoculeaza ce este posibil si ce este imposibil. Inca de mici ni se creeaza anumite limite, iar cu cat crestem, noi ne cream altele noi. “Nu sunt bun la matematica”, “Nu o sa ajung bogat niciodata” etc. Am dat doar cateva exemple, ideea ramane acceasi. Ce te-a determinat sa crezi ca nu esti bun la matematica? Ca ai luat o nota mica, sau ca profesorul a fost suparat intr-o zi si si-a varsat oful pe tine spunandu-ti asta, iar tu l-ai crezut? Sau de ce crezi ca nu o sa ajungi sa ai suficienti bani? Daca ai un job prost acum asta nu inseamna ca maine o alta usa nu ti se poate deschide si sa iti arate o noua cale catre visul tau.
Traim toata viata cu astfel de conceptii gresite in minte. Ganduri adanc ingropate in mintea noastra, in subconstient, care ne ghideaza viata, fara sa ne dam seama. Ce poti face? Mediteaza. Stai macar 10 minute pe zi si gandeste-te “Oare ce a dus la problema actuala din viata mea?”, “Oare ce trebuie eu sa invat din aceasta problema?”, “Oare eu singur am cauzat-o?”. Stai si analizeaza-ti viata. Crede-ma, fara sa iti dai sema iti vor veni in minte exact amintirile potrivite si gandurile care au contribuit la aparitia problemei. Poate e o vorba spusa de un parinte de-al tau cand erai mic, poate e un sentiment pe care l-ai avut la un moment dat in viata, da-ti seama de piedica pe care o ai in minte si elimin-o.
Indoiala omoara mai multe vise, decat esecul.
Daca ai un vis si doresti sa ti-l indeplinesti, sa stii ca ai mult de munca! Trebuie sa ti-l doresti cu atata ardoare si pasiune, incat nimic sa nu ii poata sta in cale. Fii realist, dar visator in acelasi timp. Planifica-ti timpul foarte bine si fa in fiecare zi cate ceva, oricat de mic si neinsemnat ti s-ar parea, care sa duca la visul tau. Construieste-ti visul cu fiecare gand de al tau. Sa nu iti fie teama de esec, nici sa nu te gandesti la asa ceva. Daca ai planificat totul cum trebuie si investesti dragoste, timp si pasiune in ceea ce faci, visul tau se va indeplini. SIGUR
VA IUBESC !!!

 

CABINET PSIHOLOGIC - Catalina DAN
0727228057 AVIZAT de Ministerul Transporturilor pe SIGURANTA TRANSPORT 2017.
Ofera urmatoarele servicii psihologice in cele 3 specializari:
PSIHOLOGIE CLINICA- psiho-diagnostic si evaluare subiectiv- emotionala, cognitiva ,comportamentala, bio-fiziologica,a personalitatii, consiliere si terapie suportiva (copii, adolescenti, adulti) -rapoarte de evaluare pentru comisia de handicap, etc
.
PSIHOLOGIA TRANSPORTURILOR- Psiholog Specialist -
testari si evaluari in vederea obtinerii permiselor auto (toate categoriile)- pe SIGURANTA TRANSPORTURILOR 2017 (Cabinet agreat de Ministerul Transporturilor)- preventie si consiliere, etc.
PSIHOLOGIA ORGANIZARII MUNCII - Evaluari in vederea angajarii, cele periodice, sustinerea examenelor,(cabinet agreat de ANAF), selectie de personal, intervievari, etc.
Servicii de calitate
Profesionalism
Confidentialitate
Va asteptam cu mare drag!-

Pentru programari Luni-Vineri 8.00-18.00.
Pentru alte detalii vizitati pagina de facebook: https://www.facebook.com/Cabinet-Psihologic-Ploiesti-Catalina-DAN