366 de carduri Ai fost la Anticaffe New Experience pana acum?

Atunci hai sa-ti iei unul dintre cele 366 de carduri "CLIENT FIDEL"

Si in loc de 10 lei pe ora, tu si inca 3 prieteni veti plati cel mult cate 20 de lei de vizita de fiecare data cand veniti la noi si veti beneficia de reduceri la evenimentele noastre

IMPORTANT
-Cardurile sunt destinate clientilor care au mai fost cel putin o data in locatia noastra inainte de 14 februarie si pot dovedi acest lucru.

- Acestea se pot ridica de la sediul Anticaffe in perioada 16-28 februarie si sunt valabile pana pe 14 februarie 2018

- Posesorul unui card "CLIENT FIDEL" va plati tariful de 10 lei pe ora doar in primele doua ore. Ulterior, indiferent de timpul petrecut in locatie in aceeasi zi, va achita doar 20 de lei (plus contravaloarea produselor extra -daca se comanda)

- Daca posesorul unui card "CLIENT FIDEL" vine cu inca unul, doi, sau trei prieteni acestia vor beneficia de asemenea de aceleasi tarife. Al patrulea prieten va plati tariful normal de 10 lei pe ora

- Daca pana la 31 august 2017 posesorul unui card "CLIENT FIDEL" nu va face cel putin o vizita in locatia noastra, cardul devine nul.

- Numarul de carduri este de 366. Dupa emiterea celor 366 de carduri, un client poate beneficia de un card doar in situatia in care unul din cardurile existente se anuleaza.

Informatii suplimentare la telefon 0799.66.99.66