Weekend plin de premii si de evenimente la Ploiesti Shopping City

Acest weekend se anunta plin pentru cei care vor trece pragul Ploiesti Shopping City. Fie ca sunt pasionati de shopping, de muzica buna sau de petreceri, vizitatorii centrului comercial vor avea parte de multe evenimente si de surprize pe gustul lor:

Reduceri de pana la 90% si tombola cu premii pentru fanii cumparaturilor  

In perioada 11 - 13 august 2017 (vineri - duminica), magazinele din Ploiesti Shopping City vor avea ultimele zile de reduceri finale, o ocazie buna pentru a da refresh garderobei intregii familii, fara ca bugetul sa aiba de suferit!

Pe langa discount-urile de neratat, cei pasionati de shopping pot participa si la o tombola speciala la care ar putea castiga unul dintre cele 1.000 de premii:

·       750 de carticele de bucate cu deserturi speciale

·       126 de pachete de condimente

·       100 de umbrele de plaja

·       24 de sticle de vin spumant

La extragere se pot inscrie persoanele care au facut cumparaturi in magazinele galeriei in valoare de 100 de lei sau cele care au luat produse din Carrefour in valoare de 300 de lei.  

Si pentru ca rasfatul sa fie complet, in pauzele dintre reprizele de shopping, doamnele si domnisoarele pot beneficia de sedinte gratuite de machiaj si de hair style, oferite de Atelierele Ilbah. Acestea vor avea loc sambata (12 august) si duminica (13 august) in intervalul 12:00 - 18:00, in zona scarilor rulante din Ploiesti Shopping City.

Rooftop Party pentru amatorii de petreceri

Vineri, 11 august, de la ora 22:00, pe terasa Ploiesti Shopping City se da startul ritmurilor de weekend. Fanii party-urilor si ale genurilor house, funky, deep si tehno sunt chemati la Rooftop Party-ul Ploiesti Shopping City pentru a asculta mixurile lui DJ Remy Martinez si ale DJ Claude. Petrecerea se adreseaza persoanelor de peste 18 ani si va dura de la ora 22:00 pana in zorii zilei. Accesul la eveniment este gratuit. 

Stagiune estivala a Filarmonicii “Paul Constantinescu” dedicata iubitorilor muzicii clasice

Sambata, 12 august, incepe stagiunea estivala a Filarmonicii “Paul Constantinescu” care invita melomanii la o serie de concerte si proiectii ale unor spectacole cunoscute. Seria de evenimente se va desfasura pana pe 2 septembrie 2017, participarea fiind gratuita.

Prima proiectie a unui spectacol simfonic va avea loc sambata (12 august) si duminica (13 august), intre orele 17:00 - 19:00, in zona scarilor rulante din Ploiesti Shopping City. Cei prezenti vor avea parte de o experienta muzicala deosebita, avand sansa de a viziona concertele pe un ecran mare, de 3 m x 2 m.

Sambata, iubitorii de muzica buna vor viziona:

·       “Marsul ungar” din Damnatiunea lui Faust de H. Berlioz;

·       Concertul pentru pian si orchestra, Saint Saens;

·       Suita din ”Lacul lebedelor”, P.I. Ceaikovski.

Dirijor: Misha Katz, solista: Alina Bercu

Duminica, melomanii vor urmari:

·     Gala Wagner;

·     Arii si uverturi din opere celebre semnate de Richard Wagner

 

Dirijor: Jin Wang, solista: soprana Catarina Coresi Lal