Pacha Man si cei mici fac „Ocolul pamantului prin bucatarie” la Ploiesti Shopping City

Un nou weekend de ateliere culinare pentru parinti si copii

Aventura culinara „Ocolului pamantului prin bucatarie” continua si weekendul acesta la Ploiesti Shopping City. De data aceasta, Pacha Man va fi cel care va sustine demonstratii si ateliere culinare tematice gratuite, sambata si duminica, in intervalul orar 12:00 - 15:00, in zona scarilor rulante.

 

In cel de-al doilea weekend tematic (29-30 iulie 2017) cei mici si cei mari au ocazia de a descoperi impreuna bucataria mediteraneana sub indrumarea lui Pacha Man. Pentru ca felurile de mancare sunt realizate pas cu pas, participantii vor putea sa gateasca cu usurinta un preparat specific mediteranean.

 

Prin intermediul atelierelor, parintii si micutii lor se distreaza impreuna si, totodata, invata intr-un mod practic cateva dintre secretele culinare specifice bucatariei mediteraneene. Cei dornici sa participe au asigurate, de catre Ploiesti Shopping City, toate ustensilele si ingredientele necesare pentru ca experienta lor sa fie pe cat de educativa, pe atat de gustoasa.

 

„Ocolul pamantului prin bucatarie” va continua pana pe 13 august 2017 cu popasuri gastronomice in alte colturi ale lumii, dupa cum urmeaza:

·        In weekendul 5-6 august vor fi dezvaluite secretele gastronomiei asiatice

·         Pe 12 si 13 august participantii vor invata sa gateasca frantuzeste

 

Seminariile se desfasoara in fiecare sambata si duminica, in perioada 22 iulie - 13 august 2017, intre 12:00 - 15:00, in zona scarilor rulante.

Inscrierea la fiecare atelier se face, in mod gratuit, prin postarea unui comentariu la articolul de pe urmatorul link: http://bit.ly/OcolulPamantuluiInBucatarieLaPloiestiShoppingCity Comentariul trebuie sa includa numele complet al parintelui si al copilului si atelierul culinar la care doreste sa participe.

 

Mai multe detalii despre evenimente sunt disponibile pe www.ploiestishoppingcity.ro sau pe Facebook, www.facebook.com/PloiestiShoppingCity.