Cine dăruieşte, primeşte.

Astăzi, unul dintre organizatorii Campaniei “Donează pentru tine, donează pentru viaţă “(Gabriel Dima din partea Info Ploieşti City) a fost prezent la cabinetul individual de psihologie Cătălina Dan, pentru a aduce premiile şi câştigătorii voucherelor, premii constând în o evaluare psihologică clinica cu instrumentul psihologic MMCI III -Millon), test din care pot rezulta peste 20 de tendinţe sau tulburări de personalitate.

Acest test fiind şi benefic minţii şi emoţiilor să aflăm care ne este starea de "uzură " a centrilor noştri neuronali.

Într-o atmosferă familiară, timp de două ore, în care cei doi câştigători C.R. şi V.D.C., completau testul MMMCI III - Millon ,  reprezentantul campaniei a avut onoarea să intre în tainele psihologiei , să afle cum este să lucrezi cu oamenii pe acest domeniu şi să înveţe multe lucruri interesante de la doamna psiholog.

Atât cei doi câştigători cât şi reprezentantul campaniei plecând acasă, zâmbitori pentru că rezultatele au fost satisfăcătoare.

Recomandăm cabinet particular de psihologie Cătălina Dan.

Acest cabinet este printre puţinele din Ploieşti, care din respect pentru semeni şi profesie a achiziţionat testul Millon, un test psihologic care depăşeşte mii de lei.

Mai mult...  la o vizită la Cabinetul de psihologie Cătălina Dan, clienţii îşi găsesc echilibrul psihic şi emoţional.

Nu ezitaţi să apelaţi la serviciile acestui cabinet.

Va aşteptăm pe strada Oltului, nr.24, programări la telefon: 0727228057 sau pe pagina de facebook (prin mesaj privat) https://www.facebook.com/dan.catalina.33