Magazinul XXL Mega Discount din Ploieşti se redeschide în format Penny Market

REWE România continuă planul ambiţios de remodelare a magazinelor din grup, odată cu redeschiderea magazinului XXL Mega Discount din Ploieşti în format Penny Market. Astfel, magazinul îşi aşteaptă clienţii începând cu 5 iulie 2017 în Ploieşti, pe Şoseaua Nordului nr. 10.

Cu o suprafaţă de 1258.61 mp, magazinul asigură 180 de locuri de parcare, din care 7 locuri pentru persoane cu dizabilităţi locomotorii, iar cei 30 de angajaţi sunt pregătiţi să întâmpine clienţii de luni până sâmbătă, între orele 7.00-23.00 şi duminica între orele 8.00-21.00.

În noul magazin Penny Market din Ploieşti, clienţii vor fi surprinşi de noua modalitate de organizare a categoriilor de produse şi de varietatea produselor selecţionate cu cea mai mare grijă – de la fructe şi legume, la o gamă largă de produse de panificaţie şi patiserie, dar şi o selecţie de lactate şi brânzeturi. În plus, aceştia vor găsi zilnic produse din carne, mezeluri şi peşte la preţuri atractive.

Pentru clienţii iubitori de reţete internaţionale, noul magazin prezintă o gamă specială de produse, de la sortimentele clasice (paste, sosuri, cafea) şi dulciuri, la băuturi fine sau specialităţi gastronomice. De asemenea, clienţii mereu ocupaţi vor găsi în noul Penny Market soluţii “ready to eat”: mixuri de salate şi sosuri delicioase.

În ultimii ani, REWE România a demarat un plan ambiţios de remodelare a magazinelor din reţeaua Penny Market într-un format nou, cu un design modern şi prietenos, pentru a îmbunătăţi experienţa clienţilor în magazin.

În 2017, REWE România are în plan redeschiderea în format Penny Market a şase dintre magazinele XXL Mega Discount închise la finalul anului trecut. Astfel, după remodelarea magazinelor XXL Mega Discount din Braşov şi Ploieşti, urmează ca următoarele patru magazine să fie redeschise în cursul verii.

Despre Penny Market

Penny Market este conceptul de succes al grupului german REWE şi unul dintre cei mai activi retaileri din România, cu primul magazin deschis pe piaţa locală în anul 2005. În prezent, REWE România deţine 201 de magazine Penny Market la nivel naţional, activează cu un număr de aproximativ 3,800 de angajaţi şi a înregistrat venituri de 2,66 miliarde de lei (600mil. euro) în anul 2015. Întreaga reţea este deservită de 3 centre logistice situate în localităţile: Ştefăneştii de Jos, Turda şi Bacău.

Expansiunea locală continuă şi în 2017 cu un număr de 20 – 25 de magazine noi.