3 zile de SUMMER SALE, la Ploiesti Shopping City.

3 zile de SUMMER SALE, la Ploiesti Shopping City

Discounturi de pana la 70%, oferte speciale, concursuri cu premii surpriza, sesiuni de fitness si rasfat

 

Ploiesti Shopping City sarbatoreste startul reducerilor de vara in stil mare: trei zile cu oferte suplimentare oferite de magazinele partenere, disponibile special pentru clientii centrului comercial. Astfel, in weekendul 7-9 iulie, toti cei care vor ajunge in centrului comercial vor fi intampinati de atmosfera de petrecere cu ocazia SUMMER SALE WEEKEND: vor putea sa beneficieze de discounturi speciale la peste 55 de branduri si se vor bucura de multe surprize, precum concursuri, sport, petrecere pe terasa si cocktailuri delicioase.

Pe locuri, fiti gata, start la shopping!

Reducerile de vara sunt un bun prilej pentru a face un update garderobei si, pentru ca o sesiune de shopping nu este nciodata suficienta, cel mai important centru comercial din regiune dedica trei zile pentru cumparaturi avantajoase. In aceasta perioada, clientii se vor putea bucura, pe langa reducerile de vara, de numeroase oferte speciale puse la dispozitie de magazinele partenere, la o gama variata de produse, de la articole de imbracaminte (pana la 50% - Atmosphere, H&M, Max, LC Waikiki, Koton, Coccodrillo, Penti, Neofashion, Poema, Zara, Bershka, Stradivarius, Pull&Bear, 70% Claire’s, 70% Takko, bonus in valoare de 100 de lei la cumparaturi de peste 500 lei la Steilman, 20% Mizar) si incaltaminte (50%- Coco, CCC, Deichmann, Intersport, 40% Anna Cori, 30% Otter) accesorii (50% - Splend’Or, Be in Time, B&B, Meli Melo,  Optiplaza 50% discount la a doua pereche de ochelari si 25% la orice cumparatura, 30% Gatta) si make-up (50% - Yves Rocher, Douglas) pana la articole de casa (50% Topshop), jucarii (pana la 50% Noriel) si food court (10% discount la toate meniurile si un suc Oasis coacaze gratuit la orice meniu – Los Tacos).

Lista completa a magazinelor partenere poate fi consultata aici: http://ploiestishoppingcity.ro/revista/evenimente-revista/ai-super-summer-sale-weekend-la-ploiesti-shopping-city/

Cele trei zile dedicate shoppingului sunt prilejul unei petreceri in toata regula, asa ca in intervalul orar 12:00-20:00, clientii sunt asteptati cu numeroase surprize.

Castiga garantat o palarie de vara

Cumparaturile de peste 150 lei, valoare cumulabila pe maximum trei bonuri de cumparaturi, sunt rasplatite cu un accesoriu trendy, pentru sezonul cald. Clientii isi vor putea alege o palarie care sa le completeze tinuta de vara, avand la dispozitie o gama variata de modele pentru femei, barbati si copii.

Nico Fitness face inviorarea pentru sesiunea de shopping

O sesiune de shopping intensa are nevoie de o pregatire pe masura, asa ca, sambata, incepand cu ora 10:00, Nico Fitness va sustine inviorarea de dimineata pe terasa Ploiesti Shopping City. Participantele vor fi recompensate cu un voucher de cumparaturi pe care il pot utiliza in cadrul campaniei. Participarea la ora de sport se face pe baza de inscriere pe pagina de Facebook http://bit.ly/2ts3P5t

Rasfat cu cocktail bar free

Toti clientii Ploiesti Shopping City sunt asteptati sa uite de temperaturile ridicate si sa se rasfete cu un cocktail delicios. Pe terasa centrului comercial, acestia se pot destinde la barul special amplasat si vor primi un cocktail gratuit, pe baza bonului de cumparaturi realizate in perioada 7-9 iulie. Atmosfera va fi intretinuta pe toata durata celor trei zile cu cele mai noi hituri, iar sambata si duminica, vor mixa pentru public DJ Stephan C. (sambata si duminica, 10:00-17:00) si DJ Remy Martinez (sambata si duminica, 17:00-22:00).

O amintire de la cea mai lunga sesiune de shopping

O experienta ca cea oferita de SUMMER SALE WEEKEND merita marcata si rememorata mult timp de acum incolo. Asa ca, toti vizitatorii sunt asteptati sa se bucure de photo corner-ul amplasat in zona Info Point si sa isi faca o fotografie magnet pe care o vor primi pe loc. 

Mai multe detalii despre evenimente sunt disponibile pe www.ploiestishoppingcity.ro sau pe Facebook, www.facebook.com/PloiestiShoppingCity.