Comunicat USP in urma unei  postari a organizatiei  OTMPL.RO.

Azi pe o reţea de socializare a circulat o postare a grupului (OTMPL.RO) prin care acesta va organiza un miting împotriva primarului Adrian Dobre şi împotriva Consiliului Local, motivând că vor veni în sprijinul echipei de fotbal AS Petrolul 52 Ploieşti.
Imediat, suporterii “lupilor galbeni “din USP au lansat un comunicat de presă, în urma manipulării acestui grup.
Comunicatul de presă integral:
” DGA, Nodul Petrolist şi LSCT, asociaţii ale suporterilor petrolişti reunite în USP, nu susţine şi nu participă la protestul organizat în data de 06.02.2017 cu începere de la ora 18:00, de către OTMPL.RO, persoane necunoscute în mediul nostru împotriva primarului Dobre şi a CL Ploieşti. Suntem adepţii dialogului şi vom încerca rezolvarea acordării mărcilor FC Petrolul către Petrolul 52 pe această cale, a dialogului şi a negocierii.”
De asemenea, Octav Preda (unul dintre suporterii membri ai USP) a declarat pentru observatorulph.ro că această iniţiativă a organizaţiei OTMPL reprezintă o greşeală, organizatorii urmărind să deturneze protestele îndreptate împotriva guvernului şi a actualei clase politice. Octav Preda a mai precizat că lucrurile nu trebuie amestecate, iar suporterii petrolişti se pot organiza în perioada următoare, după încheierea protestelor îndreptate împotriva guvernului, pentru a-şi striga nemulţumirile şi pentru a găsi împreună cu reprezentanţii administraţiei locale o soluţie la probleme echipei de fotbal.