La Ploieşti Shopping City primăvara începe cu Fresh Collections şi GreatTimes
Ploieşti Shopping City vesteşte primăvara cu „Fresh Collections. Great Times.”, o campanie derulată în perioada 9 – 29 martie, ce anunţă colecţii noi şi pregăteşte multe cadouri cumpărătorilor.
Cumpărături premiate instant
Cum primăvara implică ţinute noi şi schimbări de look, Ploieşti Shopping City anunţă colecţii fresh şi aşteaptă clienţii să îşi testeze creativitatea la sesiuni energice de cumpărături. 
Îndrăzneţe, feminine, romantice, în texturi disco super strălucitoare, în culoarea anului sau în culorile anilor ’70,  noile colecţii de primăvară sunt acum în magazinele din Ploieşti Shopping City.
Mai mult, în perioada 9 - 29 martie, shoppingul de primăvara le poate aduce vizitatorilor şi unul dintre cele 600 de vouchere cadou. Mecanismul pentru a le obţine este foarte simplu: la cumpărături în valoare de minimum 200 de lei, realizate pe maximum 3 bonuri fiscale,  vizitatorii pot  câştiga pe loc un voucher cadou pentru şi mai multe cumpărături şi #GreatTimes. 
Mai multe detalii, dar şi regulamentul campaniei promoţionale sunt disponibile pe site-ul Ploieşti Shopping City, dar şi pe pagina de Facebook. 
 
Despre Ploieşti Shopping City
Ploieşti Shopping City, primul şi cel mai mare centru comercial din judeţul Prahova, are o suprafaţă închiriabilă de 46.500 m2 şi pune la dispoziţia clienţilor săi aproximativ 2.000 locuri de parcare. Mall-ul găzduieşte unul dintre cele mai mari cinematografe din afara Capitalei, cu 12 săli de proiecţie dintre care 7 sunt dotate cu tehnologia 3D, dar şi peste 100 de magazine, mix-ul de chiriaşi incluzând branduri internaţionale precum Zara, H&M, Pull and Bear, Bershka, Stradivarius, Adidas, Starbucks, Tezyo, LC Waikiki,Intersport, Noriel, BSB, şi multe altele. Ploieşti Shopping City este un proiect dezvoltat de Carrefour Property Romania împreună cu NEPI Rockcastle.