Reciclează poveşti şi primeşti până la 50% reducere pentru noi aventuri
Cititul te poartă în lumi fascinante şi îţi deschide imaginaţia în moduri nebănuite. Dar, la fel ca în viaţa reală, cărţile îmbătrânesc. Astfel că, până 12 ianuarie, Ploieşti Shopping City te invită să participi la campania Reciclează o poveste.
În cadrul campaniei, toţi vizitatorii centrului comercial care aduc cărţi vechi sau deteriorate primesc, pe loc, vouchere de 30% şi 50% reducere pentru achiziţia de noi volume din cadrul Carrefour Ploieşti Shopping City. Pentru fiecare volum predat la Info Point, participanţii primesc câte un voucher de reducere, însă nu mai mult de 3 în fiecare zi. Reducerile pot fi folosite simultan, fiecare pentru categoria de carte selectată, dar nu pot fi cumulate. Toate cărţile vechi predate în centrul comercial vor fi reciclate.
„<Reciclează o poveste> este un proiect marca Ploieşti Shopping City şi se află, deja, la a patra ediţie. Obiectivele sale sunt crearea a doua atitudini importante în viaţa cotidiană: reciclarea şi cititul. Amândouă ne transformă în fiinţe sociale responsabile şi valoroase”, spune Elisa Olteanu, Marketing Manager Ploieşti Shopping City. 
 
Sursa:Comunicat Ploiesti Shopping City