Comunicat de presă Ploieşti Shopping City.Crăciunul acesta dăruim iubire celor dragi şi întregii comunităţi

Crăciunul acesta dăruim iubire celor dragi şi întregii comunităţi

  • La Ploieşti Shopping City dăruieşti iubire şi primeşti Great Times

  • Jucării în dar pentru copiii defavorizaţi din comunitate

  • Evenimente Great toată luna decembrie

 

Anul acesta, la Ploieşti Shopping City, Crăciunul este sărbătorit cu iubire. Pentru că iubirea este cel mai mare, mai dulce şi mai frumos cadou. Pentru că iubirea poate transforma şi cel mai mic cadou într-o clipă magică.

Dăruieşti iubire, primeşti înapoi Great Times

În perioada 06 – 24 decembrie, cumperi cadouri pentru cei dragi în valoare de minimum 250 de lei şi poţi câştiga unul dintre cele 3 sisteme audio surround marca Sony sau sute de premii instant.

Dăruim câte o jucărie copiilor defavorizaţi din comunitate

Pentru fiecare înscriere în campania comercială, Ploieşti Shopping City dăruieşte copiilor din centrele de zi ale comunităţii câte o jucărie ambalată în iubire şi gânduri bune.

Dăruim Great Christmas Times toată luna decembrie

Oamenii mici şi mari sunt aşteptaţi pe tot parcursul lunii cu momente dulci, albe şi moi ca neaua, magice precum iubirea. Pe 14 şi 15 decembrie, copiii pot confecţiona globuleţe pufoase din lână, la atelierul Globuleţ cu fir magic de iubire. Între 19 si 22 decembrie, Ploieşti Shopping City te aşteaptă cu un Great White Christmas, un glob uriaş în care ninsoarea de confetti îţi transformă Crăciunul într-un minunat gif animat! Ho! Ho! Ho! Great Christmas!

Află mai multe despre de pe site-ul Ploieşti Shopping City şi de pe pagina de Facebook